Arama sonuçları: *

1. S

Rival 600 Alınır mı?

Doğru, ergonomik fare değil biraz rahatsızlık hissi verebilir. Hafifliğinden dolayı aldım ben fareyi birde Zowie FK1 sevilen model, aynısı olduğu için alışırım dedim aldım. G305 almıştım 4 ay önce 2 haftada alıştım. El yapına bağlı bir şey. Benim elim 18.5-10.5 ölçülerinde rahat ediyorum
  2. S

Rival 600 Alınır mı?

Razer Deathadder Elite kullanıyorum ben 1 senedir gayet memnunum. V2 versiyonu da güzel. 2 hafta önce Razer Viper aldım switchler LK optic tarafından üretilmeye başlandı. Omron anahtarlar gibi değil, hissiyatı biraz acayip geldi yumuşaktı bayağı. Servise gönderdim bende değişim ürünü bugün...
  3. S

75 TL ye mouse pad önerileri

Monster ürünleri Redragon tarafından üretiliyor. Kalitesi SteelSeries kadar olmasa da fena değil. SteelSeries Qck ve Qck+ kullanıyorum 2 senedir gayet kaliteli fakat fiyatlar yükseldi. İndirim bekleyip alabilirsin. Razer Goliathus Medium Control alabilirsin 80 TL bütçe ile veya Speed versiyonunu...
  4. S

Rival 600 Alınır mı?

Yan kauçuk destekleri uzun kullanımda eriyor evet. İnternette yan destek panellerin satılmasının nedeni bu zaten.
Top Bottom