Arama sonuçları: *

1. PulseShade

İncehesap.com 6 Aylık Teşhir ürün gönderdiler

Başlıkta incehesap yazınca yaşadığım bir şeyi paylaşmak istedim. Yakın zamanda bir sistem topladım. Son bileşenlerim sıvı soğutucu ve fanlardı. Uzun süre sıvı soğutucu bekledim ve nihayet stoğa gelmişti. Aslında başka satıcılarda vardı fakat incehesap Lian Li yetkili satıcısı olduğu için...
  2. PulseShade

Öneri 9950x3d için Sıvı Soğutma Önerisi

Lian Li HydroShift II LCD-C modelini incelemeni tavsiye ederim. Hem estetik görünüme sahip hemde iyi performans veriyor. MX-6 termal macun ile 9800X3D işlemcimle kullanıyorum. En yüksek sıcaklığım oyunlarda 70 derece. 1762159883 Güzel bir test videosu. 9950X3D ile Lian Li HydroShift II.
  3. PulseShade

Çözüldü✓ Lian Li Sıvı Soğutma

Hepsini tek kontrolcüyle çalıştırabilirsin. Sorun yok. En sağlıklı bağlantı yöntemi kontrolcünün ana karttaki USB portuna kablo ile bağlanması.
  4. PulseShade

Çözüldü✓ Lian Li Sıvı Soğutma

Gönül rahatlığıyla Lian Li ürünlerini alabilirsin. Herhangi bir iş birliğim yok. Kendi sistemimi 2 gün önce toparladım. Aylardır HydroShift II AIO bekliyordum stoklara geldiğinde satın aldım. 4 LCD-TL fan + 3 TL fan ve HydroShift II AIO (+3TL fan) ile birlikte sistemimi kurdum. Herhangi bir...
  5. PulseShade

Yardım Beyaz sistem için nasıl bir sıvı soğutucu önerirsiniz ?

Açıkçası maddi konuda sorunum yok. Bileşenlerin hepsini üst seviye aldım. Sıvı soğutucuda iyi düzgün bir şey olsun istiyorum. 360mm düşünüyorum. Öneri için teşekkür ederim.
  6. PulseShade

Yardım Beyaz sistem için nasıl bir sıvı soğutucu önerirsiniz ?

Tam da böyle bir konu açmak üzereydim. Aynı durumdan bende müzdaribim. Tüm sistemi toparladım. Sadece sıvı soğutucu ve fan grubu kaldı. Uzun zamandır HydroShift II LCD-C arayışındayım fakat 12 Haziran sonrası üretilen ürünler Türkiye'de yok. Fan tarafında da doğru düzgün hiç bir yerde stok yok...
  7. PulseShade

SAMSUNG 27" LS27FG602SUXUF ODYSSEY OLED G6 0.03Ms(GTG) 500Hz Alınır mı?

2 ay aktif olarak kullanıyorum. Hem pc hem ps5. Samsung'un öğrenci indirimi ile aldım. Almadan önce aynı monitörü kullanan arkadaşımdan bilgi almıştım ve pişman olmazsın dedi. Aralarındaki tek farkın Hz haricinde ekranlarının mat ve parlak olduğunu biliyorum.
  8. PulseShade

Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Tek hoşuma gitmeyen kısmı monitör arkasındaki menü joystiği. Her an kırılacakmış gibi hissettiriyor. Ama görüntü kalitesi akıcılığı gayet güzel.
  9. PulseShade

240 Hz'ni kullanıyorum. OLED giriş seviye en iyi monitör. 500 HZ merak uyandırıcı denemek isterdim.
  10. PulseShade

Beyaz Renkli ve 5070 Ti Ekran Kartlı PC Tavsiyeleri

Beyaz sistem için imzamda bulunan sisteme bir göz atmanı isterim.
  11. PulseShade

OLED G81SF EĞİTİM İNDİRİMİ İLE 34.500

Bilgiler için teşekkür ederim.
  12. PulseShade

OLED G81SF EĞİTİM İNDİRİMİ İLE 34.500

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu monitörler FreeSync destekli G-Sync destekli değil. Bu özellik çok önemli midir? FreeSync AMD ekran kartı. G-Sync ise Nvdia ekran kartı, ekran yırtılmalarını önlemek için FPS değerini sabitliyor diye biliyorum. Nvdia ekran kartı ile bu monitörü kullanabilir miyiz...
  13. PulseShade

🔥İndirim 🔥Razer Basilisk V3 Pro 35K 5500 TL🔥

Hocam beyaz klavye mouse almayı düşünüyorum. Yorumun dikkatimi çekti. Sararmayan beyaz var mı acaba ? Veya bir marka önerisi ?
  14. PulseShade

Gaming gen Tr Rezilliği

Sırf bu yüzden toplu sistem almak istemedim. İçerisinde kullanılan ürünler ikinci el, test veya inceleme videoları için kullanılmış ürünler olabilir. Bu nedenle bütün ekipmanları tek tek aldım kontrollerini sağladım. Hepsinin ayrı ayrı garantileri mevcut. Kutuları faturaları mevcut. Bu şekilde...
  15. PulseShade

Lian Li Strimer Wireless 16+12 2.609 TL

Globalde çok tutuluyor Lian Li ürünleri. Sanırım yetiştiremiyorlar. Ama Türkiye pazarı için bir şeyler yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Yaklaşık 2 aydır Lian Li ürünlerini takip ediyorum alım yapacağım ama bir ürün varsa diğeri yok tam aldım derken stok bitiyor. Tuhaf bir durum. HyrdoShift II...
  16. PulseShade

Lian Li Strimer Wireless 16+12 2.609 TL

Arkadaşlar konu Lian Li olunca sormak istedim. Türkiye piyasasında Lian Li ürünlerinin tedarikçisi neden az ? @İncehesap yetkili satıcı olarak görünmesine rağmen ürün çeşitliliği çok az özellikle LCD fanlar bitmiş ve stok güncellenmiyor. Sıvı soğutucu özelinde HydroShift II modeli getirilmemiş...
  17. PulseShade

Lian Li Ekosistem Sıvı Soğutucu ve Fanlar Öneri

Vision Compact da biraz termal endişesi var. Görünüm ve kullanım olarak düzgün duruyor ama Evo RGB daha bütün duruyor. Üst radyatör alt fan ve ön fanlar ile görüntü anlamında bir bütünlük yakalamak istiyorum. Tabi bunun yanında hava sirkülasyonunun verimli olacağını da düşünüyorum. Bu yüzden Evo...
  18. PulseShade

Kasada Evo RGB kararım kesin hocam. Sıvı soğutma kısmında Galahad performans olarak önde diye biliyorum. HydroShift biraz daha estetik kısmını ön plana çıkartmış durumda. İki modelin de 2. versiyonu çıkmış fakat HydroShift 2 henüz Türkiye'de yok. Fan kısmında ise TL modelinde şerit RGB var...
  19. PulseShade

Diğer markaları da çok inceledim Thermalright'ın da iyi bir alıcısı var fakat Lian Li pahalı ama başka bir seviyede. Güven veriyor. Bir kere yapacağım bir daha arkama bakmak istemiyorum. İleride sadece işlemcim veya ekran kartım değişsin istiyorum. Oda yükseltmek amacıyla. 1757324769...
  20. PulseShade

Topladığım sistem bileşenleri için ( 9800X3D + 5070Tİ + X870E ) Lian Li ekosistem kurmak istiyorum. Fakat bunun için sıvı soğutucu HyrdoShift - Galahad veya kasa fanları için CL - TL - SL-INF + LCD modelleri hem birbirlerine uyum konusunda hem de sistem için en verimli hangilerinin olması...
Geri