Arama sonuçları: *

1. A

UBISOFT İÇİN OYUN ÖNERİSİ

Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Odyssey Bu oyunlar toplam 525 tl tutuyor ve HOLIDAY kodunu kullanabilmek için 20 dolarlık sınır yanı 850 olması gerek hikayeli güzel aksiyonda var olan güzel sıkılmadan oynayabiliceğim oyun önerir misiniz?? SADECE UBISOFT...
  2. A

Göz Koruyucu Gözlük Önerisi

ha tamamdır ben gözlük kullandığımı sandızın zannettim ondan dedim bencede öyle yapıyım 1766848125 o özellik bilgisayardada var diye biliyorum gece moduna alınca ekran sararıyor zaten
  3. A

gözlük kullanmıyorum ama yinede göz bozulmasını engelleyici bir gözlük var mı diye bakmak istedim
  4. A

Günde ortalama olarak 3-5 sat aralığında değişen bilgisayara bakıyorum gerek oyun olsun gerek yapacağım araştırmalarda dahil olarak bazı haftasonları ise 10 saate çıkabiliyor bir oyunu bitirebilek için bunun içi gözümde gece 10-11 e doğru bir ağrı hissi oluyor bu durumdan korunmak için göz...
  5. A

Fps Düşüşü ve Bir Kaç Hata

.......A
  6. A

videoyu birazdan izleyeceğimde verilerimi silme veya sıfırlama durumu var mı?
  7. A

bildiğiniz bir video var mı surucuyu temizleyip yeni surucu kurmam için
  8. A

windowsun kendi testni yapıp olay görunteliyicisinden bakdım sorun yok 1765700025 daha öncede wattman yedim o zamanda sürücüden sıkıntılı olabilir demişlerdi en iyi sürümü nedir bu kartın
  9. A

Dumbell Set Önerisi önerisi

tamamdır teşekkürler
  10. A

kumlu önerirniz nedir hocam spor salonu mu yoksa evde mi daha iyi olur
  11. A

öncelikle pcyi temmuz ortasında topladım rx 6700xt sapphire nitro+ markası işlemci amd ryzen 5 7600 nedense bi kaç defa pc yi açtıktan sonra 1-2 dk sonra ekran kartı çalıştı ve ekran verdi şimdilerde çok olmasada oyundan çıkarken alt f4 atınca ekran bir anda donuyor sonra her şey donuyor iki...
  12. A

yeni başlayacağım maks 1.5 k falan butceye dumbell seti lazım hem gögus barı olanlardan
  13. A

Profil Dizayn için yardım

benim pembemsi mor gibi bir şey sizin önerdiğiniz bir şey var mı
  14. A

nadir derken bildiğiniz var mı
  15. A

https://steamcommunity.com/profiles/76561199180366039/ profilime ne alabilir arkaya 10k puan var bu temaya uygun prfoil remine ve mini profile uygun arka plan
  16. A

CS2'DE KASALARIN FİYATI ARTICAK MI?

havuz derken ben tam bilmiyorumda
  17. A

CS2'DE KASALARIN FİYATI ARTICAK MI?

Herkes kasalar durdur 0.50centlik olanlar bile 2-3 dolar olucak dediler doğrumu
  18. A

Dün Hitman Absolition Aldım Fakat açılmıyor

diğer oyunlar açılıyor ama sadece bu 2 oyunda var
  19. A

steamden parayla pc için indirime girdiydi
  20. A

Aldığım hitmanin yanında birde sniper challenge gelmiş ikisinide yukledim fakat sonrasında açılırken yürütülebiir güncelleme falan diyor ikiside açılmıyor açmayı denedikten sonrada steamimi kapatıyor tekrar açarken 3-4 kere tıklayınca açılıyor ve steam g+ncelleniyor diyor bide hesaba tekrarda...
Geri