Arama sonuçları: *

• Users: Xpyy
  • Order by date
  1. X

Ekranda bir anda resetleme yazısı geldi ve pc kapanıp açıldı

bi anda siyah ekran oldu ve yazılar vardı sadece reset yazısını gördum ve sonra pc kapanıp açıldı
  2. X

Fps Dususu Sorunu Nasıl duzeltırım

anakart:gigabyte A620M-H ekran kartı:RX6700XT işlemci:Ryzen 5 7600 Ram:Vıper 16gbx1 6000mhz cl30 ssd:kioxia g2 exceria pluslı bişey 1 tb soğutucu:dark freezer x123 PSU:Msi A650BNL bişey
  3. X

Fps Dususu Sorunu Nasıl duzeltırım

Sistemi dizel 1-2 ay oldu ilk kurduğumda sistemi cs2 de ort en yuksek ayaralrda ort 300 kusurlu bişeyler alırken şimdi 180-130 arası dolasıyor aynı şekilde fps değerleri aynı olmasada valorant minecraft gibi oyunlarda da dusus yasandı ekran kartı:Sapphire Nitro+ RX6700XT işlemci:Ryzen 5 7600
  4. X

Yardım Fps Dususu Sorunu Nasıl duzeltırım

Sistemi dizel 1-2 ay oldu ilk kurduğumda sistemi cs2 de ort en yuksek ayaralrda ort 300 kusurlu bişeyler alırken şimdi 180-130 arası dolasıyor aynı şekilde fps değerleri aynı olmasada valorant minecraft gibi oyunlarda da dusus yasandı ekran kartı:Sapphire Nitro+ RX6700XT işlemci:Ryzen 5 7600
  5. X

Çözüldü✓ Valorantta aldığım fps değerleri normalmi?

hissetme konusunda haklısın ona bişey demiyorum zaten ama 180 den sonrası zaten cok da onemlı değil onu demeye çalışıyorum
  6. X

benim bildiğim yani hz yuksek almak tabii ki iyi ama yani 180 hz bi monitörle zaten 560 falan alıyor takmasına gerek yok çok onu diyorum
  7. X

knk ondan değil istersen 1000fps al gene 180 fps gibi hissediceksin çok takma ama bir donanımda bir sıkıntı varsa testler yap internetten bak
  8. X

1K veya 500 TL'ye gamepad önerisi

ama 1100 oluyor simdi fp kralı gibi bişey suan pıyasanın herhalde
  9. X

seninki bence 600 veya 700 ustu almalı yanı cok fazla benchmark vıdeosu ızlıyordum sıstemı toplamadan önce 1-2 sene falan neredeyse her kombıne ekran karı ve ıslemcıyı ızlemısımdır senin ekran kartı neydı 1760893560 bide monitör+n kaç hz
  10. X

900 e dusmus dun gormemısım 1760893593 marka pek guven vermedıde ıyımıdır dun cıkmıs herhalde
  11. X

guzel kalıtelı kablosuz bısey bulunabılırmı cok fazla kullanmıycam arada sırada hikayeli oyunlar için belki bide pes fifamsı oynarım
  12. X

bilmiyorum benim ue5 y+z+nden fps duştu
  13. X

bende r5 7500f rx6700xt var bende rekabette 500artı bekliyordum ue5e geçince 300 fps alıyorum tam gazdan 400-500 arası
  14. X

Ekran siyah kalıyor donuyor

yaptım teşekkürler bida olursa konuyu tekrar yükseltirim
  15. X

o nedir
  16. X

Bazen bir oyundan cıkarken alt f4 attıktan sonra ana ekran siyah kalıyor ve yan ekranda ise video hareket ediyorsa ekran donuyor ses devam ediyor ekran kartım sapphire nitro+ rx 6700xt
  17. X

Yardım Maks 3 veya 3.5kya Kablosuz Kulaklık Önerisi

yok ben o tarz hiç sevmiyorum ama güzel önerdiğin varsa kulaklık önerir misin benim düşündüğüm mchose v9 pro var iyi mi? değil mi bilmiyorum
  18. X

Yardım Maks 3 veya 3.5kya Kablosuz Kulaklık Önerisi

Maks Bütçem 3.5 k falan zorlarsam oda normalde 3k güzel kaliteli esnek çıkarılabilir mikrofon vb özellikli
  19. X

Gaming Gecesinden Hangi Kulaklık Alınır

maks. 3k bütçem zorlasam 3.5k anca [H3 id='URLhttpswww.incehesap.comsteelseriesSteelserieURLs+Articks+Nova+5+Belki+dermi+veya+alnabilecek+gzel+kablosuz+daha+ncelikli+olarak+nerirmisiniz']Steelseries Articks Nova 5 Belki düşermi veya alınabilecek güzel kablosuz daha öncelikli olarak...
  20. X

Bu Kulaklılar Alınır Mı? İyi mi?

yukarıdaki kulaklıklar nasıl peki hangisi daha iyidir
Geri