Arama sonuçları: *

1. H

Bilgisayar topluyorum beyin kokulu abilerim buyrun

Yok kimseyi trollediğim ben bu sistemi aldım , fikrinizi hür ifade etmeniz adına aldığım kısmı söylemedim sadece 🙄
  2. H

Max 8 9 bin belki 10 ama bu sistemi ben program kullanmak için oluşturmuştum
  3. H

Deli gibi photoshop, after Effect Sony Vegas kullanıyorum render yaparken en son pc'm elimde kaldı 🙄😀
  4. H

Parçaları ayrı ayrı 9bin TL gibi rakamlara mal ediyorken uygun gelmişti aslında , değişiklik yapmamı önerdiğiniz bir aksam var mı
  5. H

Bende araştırma yaparken çok güzel olumlu geri dönüşler aldım ama sizin bildiğiniz kronik sorun nedir ?
  6. H

Bu kombinasyon u indirimler ile 7100 e yakaladım
  7. H

Herkese merhabalar , arkadaşlar yeni üyeyim fikir almaya ihtiyacım var. Böyle bir toplama listesi oluşturdum eksik fazla öneriniz var mı ? İş görür mü ? AMD Ryzen 5 3600 işlemci Gigabyte x570 ud anakart Adata XPG Gammix D30 AX4U300038G16A-SR30 16 GB (2x8GB) DDR4 3000MHz RAM XFX AMD Radeon RX...
  8. H

Bu bilgisayar nasıldır?

Kalabalık etmesin dedim ama öyle yapayım teşekkürler ☺️
  9. H

Bu bilgisayar nasıldır?

Herkese iyi geceler , arkadaşlar yeni üyeyim fikir almaya ihtiyacım var. Böyle bir toplama listesi oluşturdum eksik fazla öneriniz var mı ? İş görür mü ? AMD Ryzen 5 3600 işlemci Gigabyte x570 ud anakart Adata XPG Gammix D30 AX4U300038G16A-SR30 16 GB (2x8GB) DDR4 3000MHz ram XFX AMD Radeon RX...
Top Bottom