Arama sonuçları: *

1. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Tamamdır not aldım 😁 Vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim.
  2. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Brom meslek hayatımı riske atacak kadar güveniyorsam vardır bir sebebi.
  3. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Evet oldukça haklısın. Şu anda klinikte çalışamayacak olan birisinin gitmemesi gereken bir meslek oldu. Şükür ki girebileceğim klinik var. Dus kazanana kadar beni idare etse yeterli. Mezuna kalmaya karar verdiysen şimdiden kolaylıklar diliyorum. Seneye rakip olacağız büyük ihtimalle 😅 Vakit...
  4. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

aynen onu da düşündüm ama klinik kesin olduğu için sıkıntı yok şu anlık. Vakit ayırdığın için teşekkürler.
  5. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Teşekkür ederim çok iyi olur cidden 😁 Seneye inşallah kazandığımın haberini veririm.
  6. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Yani aslında öyle ama yeteri kadar önlem alıyoruz zaten ayrıca bu da bir hizmet. Her hizmette olduğu gibi bunun da pis yönleri var. Ne de olsa zevkler insandan insana değişir. Gülü seven de dikenine katlanır.
  7. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Öncelikle teşekkürler. Kesinlikle bu şekilde bir yoruma ihtiyacım vardı. El yeteneğime güveniyorum açıkçası. Evet cidden ilk başlarda çok az para olduğunu ben de duydum. Ama dediğim gibi klinik kesin ve tanıdık olduğu için çok dert etmiyorum. İleride para elime geçince kendi kliniğimi açmayı...
  8. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Klinik sahibi arkadaşımın tanıdığı aslında çok sıkıntı edeceklerini düşünmüyorum. Vakit ayırdığın için sağ ol.
  9. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Klinikte bi süre çalışırım ondan sonrasında uzmanlığı da tuttururum gibime geliyor
  10. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Benim için hepsi uygun ama o 10. sınıftan beri diş hayal ediyor. O yüzden yani. Ayrıca artık can dostum olduğuna eminim ölene kadar birlikteyiz.
  11. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Neden ya 😐 1753516948 Aslında zorluk açısından pek sıkıntı yok. Tek endişe ettiğim maaş konusunda o da dus ile artışa geçiyor bildiğim kadarıyla.
  12. aykut.1

Diş Hekimliği Okunur Mu?

Günaydın herkese. 12. Sınıfa yeni geçtim ve tıp istiyorum fakat en yakın arkadaşım diş hekimliği okumak istiyor. Açıkçası onunla birlikte okumak çok isterim ama aklımdaki birkaç soruyu cevaplamam gerek. Öncelikle üniversiteden sonra klinik işi arkadaşımın tanıdığı olduğundan dolayı hazır. Bundan...
Geri