Arama sonuçları: *

1. SunBro

❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Aynen kaç haftadır bekleyin bekleyin diyen JoyToy da durumu anlatınca "hmm tamam aynı figürleri yeniden göndereceğiz" dedi az önce.
  2. SunBro

gözaltında beklerken benim kargo
  3. SunBro

Seçilmiş kişi olarak kendimi çok VIP hissediyorum.
  4. SunBro

Bana ümit veren tek şey şu: 17track'de bir kargoda herhangi bir sebepten bir takılma olduğunda sarı/turuncu/kırmızı renk uyarı işareti çıkar. Bende çıkmadı. Sizde de yok değil mi bir uyarı işareti?
  5. SunBro

Aldığınız yerle ilgisi yok ya. Ben de alakasız bir alışveriş yüzünden burada sizinle beraberim örneğin, adamların tarih falan verdiği yok benim de dün gözetime alınmış. Bekleyeceğiz ne yapalım. Aldığım yere yazdım "böyle böyle bişi var ne iş" diye bakalım, bekleyeceğiz işte. En azından suçun...
  6. SunBro

Haydaaaaaa
  7. SunBro

Yok be hocam ne gelişmesi. Bu kargoyu beklerken gelen sürpriz kargo ne zaman yola çıktı acaba diye merak ettim baktım anasını satayım 25 temmuzda çinden yola çıkmış 6 ağustosta elime ulaşmış. Biz de 23 temmuzda gümrükten salınan pakedi sürat kargo alsın diye bekliyoruz. Şansımı s.....
  8. SunBro

ULAN ALLAH KAHRETMESİN BAŞKA BİR EYLÜL KARGOSU ERKEN GELMİŞ ÜMİTLENDİK BİR DE
  9. SunBro

Benimki dağıtımda zaten 20 durak kaldı. Gelince yazarım
  10. SunBro

Evet yunexpress. Neden we world ile geliyor ben de anlamadım. Imile olması lazım
  11. SunBro

Valla şu an beklediğim başka bi kargo yok ve arastan we world express diye mesaj geldi. Bakalım bunlardır diye tahmin ediyorum başka ne olabilir ki
  12. SunBro

Müjdemi isterim. Aras kargodan mesaj geldi. Geçmiş olsun.
  13. SunBro

Yok yok başka paket o. Geçen hafta görecektiniz 4 paket daha vardı. Hepsi geldi bir bu gelmedi.
  14. SunBro

O başka bi paket hocam. Bu aralar çok yüklendim ayıptır söylemesi A-ha yine oldu! Durum yine aynı durum, "customs released". Değişme yok ama sağ üstte bildirim baloncuğu çıkıyor. Hayalet baloncuk oluyor yani. Customs released olmadan önce de böyle 4-5 tane hayalet baloncuk olmuştu, 5. hayalet...
  15. SunBro

"Ha****ir adam sonunda kafayı yedi" diyeceksiniz ama ümit var gençler. Deli gibi 17 track uygulamasından kontrol ediyorum ve durumda değişim olmadan, sağ üst köşede mavi baloncuk çıktı az önce. Normalde o mavi baloncuk sadece durum güncellemesi olduğunda çıkıyor. "Customs released" olmadan önce...
  16. SunBro

Imile warehouse diye verdikleri numara sürat kargo numarası bu arada biliyorsun değil mi? O numarayı arayacaksan önce bi sakinleştirici iç öyle ara
  17. SunBro

Hayatımda ilk defa bir firmaya karşı çirkefleştim. Yayında ve yapımda emeği geçenlere teşekkürler.
  18. SunBro

Hocam ben zaten sürat kargonun olduğu yerde hayır olduğunu görmedim. 39 yaşındayım, bir EVET BİR adet bile memnun olan insana denk gelmedim. Varsa da çıksın desin evet ben sürat kargodan çok memnunum desin şaşırtsın beni.
  19. SunBro

Imile (veya yunexpress) Dedim hangisiyle konuşayım? Ülkeye girdikten sonra hangisi bakıyorsa dedi. Dedim imile mı? Bilmiyorum dedi. Çıldırttı valla
  20. SunBro

Sürat kargoya telefon ettim bayaa uzun konuştuk, "bize teslim edilmediyse yapacak gerçekten hiçbirşeyimiz yok, gönderen yabancı kargoyla konuşun" dediler "Size teslim edilmesi için süreci hızlandıramaz mısınız veya bu yavaşlık neden bi sorgulayalamaz mısınız" dedim, nuh diyorlar peygamber...
Geri