Arama sonuçları: *

1. benzersizbirkullanıcıadı

Shein indirimli ürünler

6 şubata yetişir mi sizce
  2. benzersizbirkullanıcıadı

Shein indirimli ürünler

Ürünlerde sadece %15 indirim veriyor eskisi gibi yüksek oranlara nasıl ulaşabiliriz?
  3. benzersizbirkullanıcıadı

Shein indirimli ürünler

Bu mikrofon iş görür mü Fifine A2 siyah bitmiş
  4. benzersizbirkullanıcıadı

🔥İndirim Fifine a 2 (mikrofon) vergi dahil 762 tl (shein)

kanka 10 siparişi ayrı tc numaralarından mı verdin yoksa yeni maille hesap açıp kendi üzerinden mi aldın
  5. benzersizbirkullanıcıadı

Razer Kraken V4 RZ04-05170100-R3M1 RGB USB Kablolu/Kablosuz Kulaklık 5418 TL

Sana da hayırlı olsun kankam. O kargo paketini eline aldıktan sonra sana enerji gelir uykun gider 😅 ama bugün olmasa bile uygun ve rahat olduğun herhangi bir zamanda sende değerlendirmeni paylaşırsan sevinirim. Normalde 5.4'e falan çıkmayı planlamıyordum da hem ürünün çok indirime girmesi hem...
  6. benzersizbirkullanıcıadı

Bu yazdıkların arasında Rog Pelta'yı bende takip ediyor bir türlü büyük bir indirime giremedi. Razer'de beni 40mm sürücüler ve uzunluk ayarının yapıldığı kısmın plastik olması arada bıraktı. İncelemeni bekliyoruz mikrofonuna kötü diyorlar da çok bir işim yok onunla son ses yüksekliği, ses...
  7. benzersizbirkullanıcıadı

güzel indirimdi paylaştığın için sağol 5.4k iken girdim alayım mı diye düşünürken fiyat güncellendi kararsızlığımdan kaybettim
  8. benzersizbirkullanıcıadı

❌İndirim Bitti! HYPERX HyperX Cloud III S Wireless 6000 ₺ Sepette

Hyperx başlığı açılmışken sorayım şu an Cloud 2 Wireless alınır mı sizce? Oyundan çok videolar ve müzik dinleme üzerine kullanacağım
  9. benzersizbirkullanıcıadı

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

genel olarak ekipmanlarda indirim yok başka sitelerde daha ucuza buluyorsunuz
  10. benzersizbirkullanıcıadı

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Kulaklık kovalayanlar ve ürünler hakkında bilgisi olanlar var mı kısa bir beyin fırtınası yapalım? Ss Nova 7 indirime girecek itopyada zaten 6.6k daha düşüğe çekmezler Nova 5'te aynı şekilde 5.2k çok fırsat yakalayamayız bunlardan bence. Aklıma Asus Delta S Core takıldı vatanda 3k burada 2.8e...
  11. benzersizbirkullanıcıadı

🔥İndirim PcKolik Doğum Günü Fırsatları Geldi

Corsair HS65 (2500TL) ve HS55 (2000TL) ikilisinden birisi alınır mı? Önerir misiniz?
Geri