Arama sonuçları: *

1. A

ÖLÜ PİKSEL TESTİNDE SIKINTI YOK AMA EKRANDA KIRMIZI PİKSEL VAR

başka bir yerde gerçek ölü piksel oluştu onu asla yok edemiyorum 1753742865 deniyeyim hocam 1753743093 1753743160 Hocam bu kırmızı noktayı yok etmeye çalışırken uzakta bir yerde çıktı ölü piksel o pikselden alakasız
  2. A

ekranda birden fazla ölü piksel oluştu testlerden sonra o dediğim piksel oluşup gidiyordu şuan farklı bir yerde var ve hiç bir şekilde gitmiyor
  3. A

hocam muhtemelen ölü piksel denedim az önce piksel test kısmında siyah yanıyor aynı yer
  4. A

dediğim gibi alt tab atınca oluyo oyunlarda tam ekran yada pencereli tam ekran farketmeksizin
  5. A

Piksel ana ekrandayken ekrandan yavaşça küçülerek kayboluyor ayrıca onu da ekleyeyim
  6. A

fotosunu atabilirim şu an müsait değilim olduğum anda atayım 1753599673 Ayriyeten şöyle bişe fark ettim az önce masaüstünde biraz gezdikten sonra piksel kendiliğinden yok oldu
  7. A

Merhabalar öncelikle kısaca sorunumu anlatayım 2024 yılının mayıs ayında aldığım AOC 25g3zm 240 hz 0.5 ms monitörümde hiç bir problem yoktu. Aldığım günden beri sorunsuz kullanıyordum ta ki bir kaç gün öncesine kadar. Oyunlara girip alt tab attığımda ekranın bir kısmında tek bir piksel olacak...
Geri