Arama sonuçları: *

1. M

FiveM 30 dakika oynadıktan sonra hata

Teşekkür ederim.
  2. M

Denedim. Ne yazık ki olmadı.
  3. M

Tek sunucuda hata vermiyor. 10 tane ayrı ayrı sunucu denedim hepsinde aynı hatayı veriyor. Ve oradakilere sordum onlarda böyle bir sıkıntı yok. Sadece bende sıkıntı var.
  4. M

Herkese merhaba. FiveM herhangi bir sunucuda tam olarak 30 dakika oynadığımda oyun donup kapanıyor ve aşağıdaki hatayı veriyor. Bunun çözümü nedir? Lütfen yardım edin. Teşekkürler.
  5. M

Rockstar Games "timed out" Hatası

Teşekkür ederim.
  6. M

Ne zaman düzeleceği belli mi peki ?
  7. M

Herkese merhaba. Son bir haftadır bu hatayı alıyorum. GTA Online oynamak için giriyordum 2 kere girdim bir daha girmedi aşağıdaki hatayı verdi. FiveM Online'a giriyor. Ama Rockstar Games'e giremiyorum. Lütfen yardım edin.
  8. M

Yardım Bilgisayar çalışıyor ancak ne görüntü nede bir donanımda ışık yanıyor

Sırayla her slotu denemelisin dostum. İllaki birinde çalışacaktır ikiside.
  9. M

Ramleri tek tek takmayı deneyin. Birini takın çalıştırın. Olmazsa diğerini deneyin.
  10. M

Ramlerin yerini değiştirip tekrar çalıştırmayı dene.
  11. M

Arkadaşlar APU sistem nedir?

Harici ekran kartı olmayan,İşlemcinin yanında kendi ekran kartı olan sistemlere apu sistem denir kısaca. RAM çok önemlidir apu sistemde.
  12. M

Herkese merhaba. FiveM herhangi bir sunucuda tam olarak 30 dakika oynadığımda oyun donup kapanıyor ve aşağıdaki hatayı veriyor. Bunun çözümü nedir? Lütfen yardım edin. Teşekkürler.
  13. M

i3 9100F RX 570 4 GB sistem alınır mı ?

Peki. Bu nasıl ? https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/amd-raven-ridge-ryzen-tm-3-3200g-3-5ghz-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyun-bilgisayari.html 1590201050 Daha iyisi nasıl olur ? Bu attığım sistem ondan iyi mi ?
  14. M

İlk defa senden duyuyorum böyle şeyleri. Sadece sen dedin kazık yiyeceksin alma diye ama herkes ucuza alıyorsun kaçırma diyor.Ne yapılmalı ?
  15. M

Bütün parçaların 1.5 seneye yakın garantisi var ve şuan sıfır fiyatı 3200-3500 dolaylarında. 1590200354 Dediğim gibi.2019 Ekim ayında sıfır olarak Teknobiyotik üzerinden aldı.Mining mevzusu yok yani. 1590200415 Sistem 6 maksimum 7 aylık. Gerek var mı sizce ? Ne olur ne olmaz yapılmalı tabii.
  16. M

Yakın bir arkadaşımın ve güveniyorum. O yönden sıkıntım yok.
  17. M

2. el olarak satın alacağım ve parçaları sonradan upgrade edebilirim. Hepsinin garantisi var parçaların.
  18. M

Sorun yaşayan çok az kişi var ama yine de teşekkürler bu bilgiyi verdiğin için.
  19. M

SSD'nin kronik sorunu nedir acaba ilk defa duyuyorum ?
  20. M

Herkese iyi geceler. Başlıkta da belirttiğim gibi DDR4 8 GB 3000 MHz RAM var. 240 GB SSD var Adata marka. İkinci el olarak satın alacağım. Fiyatı 2500 olarak anlaştık.Her parçanın 1.5 seneye yakın garantisi var ve devam ediyor. Sistem 2019 Ekim ayında Teknobiyotik üzerinden satın alınmış. Sizce...
Top Bottom