Arama sonuçları: *

1. yevagal

Hepsiburada da bir satıcı Ps5 zammını öne sürerek tedarik beklediğini söylüyor?

Parayla rezil olmak tam olarak bu. Artık delirmiş bu satıcılar.
  2. yevagal

❌İndirim Bitti! İPTAL EDİLDİ 28 âdet kedi maması 131 TL🔥🔥

Benden iyi besleniyor, yine bayram edecek.
  3. yevagal

Öneri Çalışma Koltuğu 5000₺

Bir bakayım Hocam teşekkür ederim
  4. yevagal

Öneri 6000-7000 TL Civarı Ofis/Oyuncu Koltuğu Önerisi

https://www.adoremobilya.com/action-x-yonetici-ve-calisma-koltugu-file-siyah-58x117-127x64-cm Almayı düşündüğüm model bu. Uzun süre kullanmadım oyuncu koltuğu onun için yorum yapamayacağım. Adorenin başka fileli modelini kullandım 8 yıldır file de bir şey yok.
  5. yevagal

Benzer başlıklar açmışız hocam. Ben bunu düşünüyorum. Adore koltuk 9 taksit seçeneği de var.
  6. yevagal

En son adorede yaklaşık 8 sene önce almıştım halen kullanılabilir durumda. File öteki parçalardan daha dayanıklı.
  7. yevagal

Adorede 9 taksit seçeneği var fiyatları arasında çok fark yok. Seduna mi tercih yine de
  8. yevagal

Bütçe: 5000 Uzun süredir bir çalışma koltuğuna ihtiyacım var. Adorenin bu modelini 9 taksit ile almayı düşünüyorum. Koltuğu kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alırım. Başka önerilere ve yoruma açığım. Adore link
  9. yevagal

🔥İndirim MSI MAG FORGE M100R TEMPERED GLASS ARGB WHITE 3.2 mATX KASA VATAN 2169 TL

Vatan tüm kartlara 6 ay taksit yapsa satışları ikiye katlar. Çok iyi indirimler geliyor ama taksit sayısı az.
  10. yevagal

Vatandaki bu sistem nasıl

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1111.html Bu sistemi neden düşünmediniz?
  11. yevagal

McDonald’s bedava konusu

Sadece sohbet edeceğiz Murat lütfen en yakın zamanda uğra. Ağır antisosyal kişilik bozukluğu belirtilerin var yapma böyle. https://mhrs.gov.tr/vatandas/#/
  12. yevagal

McDonald’s bedava konusu

Murat seni anlıyorum ve empatile yaklaşıyorum. Lütfen hemen randevunu alıp yeni yaşamına merhaba de. Bu illet durum en başta seni bitirecek. https://mhrs.gov.tr/vatandas/#/ Hiç vakit kaybetmeden randevunu al lütfen.
  13. yevagal

McDonald’s bedava konusu

Haklısınız. Amacım nefret söyleminin normal olmadığını vurgulamak. Sitede her yaş grubundan dostlarımız var. Olur da etkilenmesinler diye. Yoksa tipik psikopatik birey bundan keyif alıyor. Ona da üzüldüm hekim adayı olarak. Umarım onun için de her şey güzel olur.
  14. yevagal

McDonald’s bedava konusu

Nefret söyleminde bulunan sensin. Araplara düşman olan da sensin. Küçük çocukların ölmesinden keyif alanda sensin. Sizi sahneye alalım hadi siz savaşa gidin öldürün düşmanlarınızı ? Benim elimden şu anlık boykot geliyor. Cihada da katılamıyorum Müslüman değilim. Ama size inancım tam
  15. yevagal

İnternet altyapı sorunu

Hız iyiymiş. Bakır kablo bu değerlere ulaşamıyor. (Eski binalarda özellikle) 1774678464 Hangi ilde hangi firma Hocam?
  16. yevagal

McDonald’s bedava konusu

İlkokula bile gerek yok ailem daha küçüklüğümden beri iyi ve erdemli olmayı öğüt ediyor bana. 100 yıl önce yaşanan olayları kundaktaki bebeğe yüklemeyecek akıl var bende. Ben yıllardır mümkün oldukça yerel ürünler kullanıyorum mecbur kalınca alıyorum ama. Sen 100 yıl önce için kim tutarken bugün...
  17. yevagal

McDonald’s bedava konusu

Araplar konusunda haklısınız diyelim. Her türlü ambargoyu bize uygulayan PKK dahil tüm örgütleri silahlandırıp üzerine salan ABD. Nasıl 33k harcadın diye mutlu oldun ki ?
  18. yevagal

❌İndirim Bitti! Nutella Kakaolu Fındık Kreması 1 Kg - 269TL

Tarım kredi kooperatiflerinin %40 Fındıklı kreması var o çok daha iyi.
  19. yevagal

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Stanley termos aldım kargolandı
  20. yevagal

Yardım Bu klavye seti alınır mı ?

Ekranları için alıyorum
Geri