hepsiburada da warlock yorumlarına bakmıstım zamanında bir süre sonra tuşlar kendi kendine basıyor diyen cok fazla kişi vardı vazgeçmistim almaktan ayrıca instagramda pc toplama sayfasındada olumsusz yorumlar işitmistım
Arkadaşlar game garaj sistem var biostar anakartın bios menusü iğrenç youtube da hiçbir videosu yok konu ile ilgili.Şu an 2667 mhz nasıl 3000 e çekerim? Diğer anakartlarda seçenek var seçtiğin zaman direkt ayarlıyor :(
Epic steam torrent farketmez oyun indirirken can sıkıntımı gidermek için internetsiz oyuna girdiğimde siyah ekran alıyorum oyun çalışıyor masa üstüne dönüp tekrar girdiğimde mausu oynatırsam tekrar siyah ekran alıyorum. İndirme tamamlandığında pc yeniden başlatıyorum o zaman oyunlar açılıyor...
İlk valorant yüklediğimde hdmi ile bağlıydı duvarda ve tırmanma halatında çok yırtılma oluyordu. Dp ile bağlayıp otomatik olarak gsycn açıldığında ise ciddi derecede azalma oldu artık farkedemiyorum yırtılmaları. Benimde monitör 75hz 1ms
Beyler monitör 75 hz g sycn ayarladım oyun içinde 75 e mi sabitlemem lazım ? Sonuçta bu teknoloji monitör ve kasadaki fps i eşitliyor kasa 144 fps aldı diyelim o zaman ne olur ? Valorantta sabitlesemde sabitlemesemde duvardaki yırtılmaları kesti
Şey sonuç olarak 10 liraya satilan keyde illegal çünkü win 10 pro key orjinali 1100 tl di en son baktigimda
1592337284
Tmm dır 10 liraliktan aliyorum riske girmeyelim 😄
Arkadaşlar masaüstünde sağ alta etkinleştir yazısı geldi daha 1 ay olmadan ? You tube da programli bir sekilde etkinlestirmis adam yorumlara bakiyorum herkes Allah razi olsun diyor 1 taneside viruslu diyor sizce 10 liraya key mi alayim yoksa programli yapsam olur mu ?