Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim WD SN580 1TB M2 SSD 🔥2.004 TL (6 Ayın En Düşük Fiyatı)

Kingston nv3 mü daha iyi bu mu 2000'e sipariş vermiştim
  2. C

Eczacılık vs Pc Mühendisliği

YKS de 45 k yaptım 2 bölüm arasında kaldım sizinde görüşlerinizi duymak isterim
  3. C

Bu kulaklık iyi midir?

SAKIN ALMA SAKIN AYNISINI 9. SINIFTA ALDIM 40 TL YE KULAĞIMI FEÇ ADİYOR GİT KONFORLU BİR ŞEY AL
  4. C

İnceleme g203 İlk İzlenimler

Bende 102 prodigy var bu üst modeli mi? Hayırlı olsun
  5. C

Gamepower Warlock Alınır mi?

hepsiburada da warlock yorumlarına bakmıstım zamanında bir süre sonra tuşlar kendi kendine basıyor diyen cok fazla kişi vardı vazgeçmistim almaktan ayrıca instagramda pc toplama sayfasındada olumsusz yorumlar işitmistım
  6. C

Ram mhz yükseltme

Allah ina kurban be seviyorum bu forumu
  7. C

Ram mhz yükseltme

Arkadaşlar game garaj sistem var biostar anakartın bios menusü iğrenç youtube da hiçbir videosu yok konu ile ilgili.Şu an 2667 mhz nasıl 3000 e çekerim? Diğer anakartlarda seçenek var seçtiğin zaman direkt ayarlıyor :(
  8. C

Anime önerisi

stains gate izle
  9. C

Download yaparken oyunda siyah ekran oluyor

Epic steam torrent farketmez oyun indirirken can sıkıntımı gidermek için internetsiz oyuna girdiğimde siyah ekran alıyorum oyun çalışıyor masa üstüne dönüp tekrar girdiğimde mausu oynatırsam tekrar siyah ekran alıyorum. İndirme tamamlandığında pc yeniden başlatıyorum o zaman oyunlar açılıyor...
  10. C

Windows OEM Key

aynı senin kafadaydım forumda biri cmd ile aktiflestirmeyi gösterdi sonuc mukemmel bos yere para verme git you tube cmd ile win 10 etkinlestırme yaz
  11. C

Çok fazla yırtılma olurmu

Display port demek, hdmi gibi bağlayacaksın video izle you tube dan anlamadıysan
  12. C

Çok fazla yırtılma olurmu

İlk valorant yüklediğimde hdmi ile bağlıydı duvarda ve tırmanma halatında çok yırtılma oluyordu. Dp ile bağlayıp otomatik olarak gsycn açıldığında ise ciddi derecede azalma oldu artık farkedemiyorum yırtılmaları. Benimde monitör 75hz 1ms
  13. C

Windows açılırken anakart modeli gözüküyor

normal oradan biosa girebiliyorsun
  14. C

G sycn ve Oyun içi fps sabitleme

Beyler monitör 75 hz g sycn ayarladım oyun içinde 75 e mi sabitlemem lazım ? Sonuçta bu teknoloji monitör ve kasadaki fps i eşitliyor kasa 144 fps aldı diyelim o zaman ne olur ? Valorantta sabitlesemde sabitlemesemde duvardaki yırtılmaları kesti
  15. C

windows 2004 e geçmeli miyim?

Teşekkürler geçmiyorum o zaman
  16. C

windows 2004 e geçmeli miyim?

Mavi ekran hatası veren sürüm bu muydu? şu anki sürüm 1909
  17. C

Windows 10 programlı etkinleştirme

Tmm dir o zman tesekkurler yanitlariniz icin
  18. C

Şey sonuç olarak 10 liraya satilan keyde illegal çünkü win 10 pro key orjinali 1100 tl di en son baktigimda 1592337284 Tmm dır 10 liraliktan aliyorum riske girmeyelim 😄
  19. C

Arkadaşlar masaüstünde sağ alta etkinleştir yazısı geldi daha 1 ay olmadan ? You tube da programli bir sekilde etkinlestirmis adam yorumlara bakiyorum herkes Allah razi olsun diyor 1 taneside viruslu diyor sizce 10 liraya key mi alayim yoksa programli yapsam olur mu ?
  20. C

Aquarius 5 an Geldi!!!!

Cuma gece siparis ettim az once geldi pazar gunu calismiyorlar ztn knk
Top Bottom