Arama sonuçları: *

1. A

Garanti için gerekenler nelerdir?

İyi akşamlar dostlar, benim monitor 1 ay olmadan önce hafif panel arızası yaşamıştı. 1-2 ay idare etmesini bekleyip garantiye yollayacaktım. Maalesef 4-5 gün önce monitörün renkleri ve panelleri komple patladı. Daha 7-8 aylık garantim var ve yarın götürmeyi düşünüyorum. Garanti belgesi ve...
  2. A

Monitörde Panel Arızası

Aşırı küçük bir şey normalde gram önemsemem devam ederim, lakin büyüme ihtimalini öğrenince fikrimi değiştirdim.
  3. A

Monitörde Panel Arızası

RMA'dan talep oluşturmam gerekir mi yoksa oraya gidince de talep oluşturabilir miyim?
  4. A

Monitörde Panel Arızası

Detaylı bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Eğer kutu elimde yoksa kendim kutu yapsam kabul olur mu? Bir de Beşiktaş'taki şubesine kendim gidip verme şansım var mıdır?
  5. A

Monitörde Panel Arızası

Bende gaming gen tr den aldım, 2 senedir sorunsuzdu işte son 1-2 haftadır var bu sorun. Bir çarpma durumu olduğunu da düşünmüyorum. Sizce Asus'la mı iletişime geçmeliyim yoksa gaming gen tr mi?
  6. A

Monitörde Panel Arızası

Cevabınız için saolun. Garantiye verirken fiş, garanti belgesi veya monitör kutusu zorunlu mudur? Bazı yerlerde kutu zorunlu denmişte. 1753609566 Evet biraz araştırdım lakin hala garanti kapsamındadır değil mi?
  7. A

Monitörde Panel Arızası

Hocam MSI derken anlayamadım. Monitörün markası ASUS'ta. Bu konularda biraz cahilim aydınlatırsanız sevinirim.
  8. A

Monitörde Panel Arızası

Selamlar, neredeyse 2 yıl önce aldığım ASUS VP249QGR monitörümde 1-2 haftadır görev çubuğu hizasında yeşil, kırmızı ve mavi yatay çizgiler oluştu. İlk başta umrumda olmasada bunların çoğalmasından korkuyorum. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum çünkü çizgiler BIOS'tada gözüküyor ve ss alınca ss'te...
Geri