Arama sonuçları: *

1. C

5000-7000 TL Arası Monitör Önerisi

Anladım hocam,eğer hoparlör mevcut ürünler için öneriniz varsa değerlendirmek isterim açıkçası
  2. C

Evet hocam onu farkettim ama kontrastı gerçekten yüksekmiş,bir de son olarak söylemeyi unuttum ama hoparlör benim için gerçekten önemli yani diğer AOC monitörde hoparlör vardı ve dolayısıyla tüm monitörlerde var zannediyordum..Bu iki modelde de dahili hoparlör mevcut muydu?
  3. C

İlginiz için çok teşekkürler hocam,sanırım şuan farkında olmadan VA panel kullanıyormuşum zaten. GPT'den baktığımda monitörümde 8-22 ms arası görünüyor...Genelde çok bilgisayarda bir şey yapmıyorum dizi izliyorum,genellikle fifa oynuyorum ve arada nadiren Valorant giriyorum. Bana VA panel olanı...
  4. C

Hangi modelleri öneriyorsunuz hocam değerlendirmeye almak isterim açıkçası..ayrıca hangi panel kullanılıyor bilginiz var mı?
  5. C

Garantiye yolladım problem olmadığını belirttiler,ikinci kez yolladım yine aynı şekilde cevap geldi ama oyun oynarken alt tab ile renkli çizgi problemi düzelmedi ve bu sefer hakem heyetinden onay çıktı..Eğer önerebileceğiniz modelleri varsa değerlendirmek isterim çünkü o renk kalitesine hiçbir...
  6. C

[H3 id='AOC+24+24G2SPUBK+165Hz+1ms+modelini+kullanyordum+hocamonun+yerine+Samsung+Odys+G3+aldm+dzeldi+ama+bunun+da+renkleri+ok+kt+geliyor+yani+AOC+kadar+iyi+renklere+sahip+deil+ne+yazk+ki...']AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms modelini kullanıyordum hocam,onun yerine Samsung Odys G3 aldım düzeldi ama...
  7. C

Merhaba Arkadaşlar, 5000-7000 TL aralığında renkleri gerçekten iyi,ölü piksel problemi yaşamayacağım,tam olarak marka olabilmiş monitör arıyorum. Rekabetçi oyunları çok fazla oynamıyorum ama nadiren de olsa oynayabiliyorum,genelde FİFA vs. oynuyorum. Buna göre önerilerde bulunursanız...
Geri