Arama sonuçları: *

1. S

Windows açılırken goruntu gıdıyor

resım paylaşma sansım yok (pc abımde) ama şoyle dıyım kartı başka ısteme taktık yıne tanımadı wındows gelen kadar acaba yuk bınıncemı duzelıyo çözemedım
  2. S

başka hdmı portu denemedım bıosdada aynı sorun var hatta yeşil ekran ve ortada çızıkler oluyo bazen tıpkı ekran krık gıbı işlemcide böyle problemler olmuyo (kart 9060 xt asrock marka)
  3. S

knk pc açılırken hdmı ekran kartındaysa windows gelene kadar sureklı gıt gel yapıyor açılınca duzelıyo ama işlemciye taktıysam hdmı bu olmuyor
  4. S

başlıkta dedıgım gıbı wındows açılırken goruntu gıdıyo bıosdada aynı açılınca sorun olmuyo ama işlemciye takılıysa bıos ve wındows takılma doma yapmıyor sizce neden (il açtıgımda ekran kartı tanımıyordu wındows kurulucna tanıdı)
  5. S

Bluetooth hoparlör önerisi

malesef almadım bıraz para bırıktırıp boom 2 modelıne yonelıcegım
  6. S

Bluetooth hoparlör önerisi

hoparlör alamya karar verdim net ses ve güzel bas veren hoparlör önerirmisinz bütçe 3 k aklımda xiaomi outdoor modeli var 30 wat mono bir hoparlor başka öneriniz varmıdır
  7. S

Yenı pc ıçın ışlemcı arıyorum

asus alman daha mantıklı olucaktır dostum
  8. S

Yenı pc aldım ve sürekli goruntu gıdıyorr

merhaba öncelikle pc aldım ıtopyadan pc açılırken yada bıosdayken eğer hdmi ekran kartındaysan sureklı kopuyo yeşil ekran gelıyo gıdıyor ama hdmi işlemcideyse biosda ve açılırken goruntu sabıt pc açıldıktan sonra 4k oyun vs oynuyorum goruntu gıtmıyo donmuyo atmıyo sadece açılırken ve bıos...
  9. S

Yeni pc alacağım tavsiye

https://www.tebilon.com/amd-7500f-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-gddr6-16gb-a620m-h-500gb-ssd-kingston-16gb/ bu sistemi almayı düşünüyorum daha uygunu bu ozellıkde yok sanırım
  10. S

Yenı pc alacağım tavsiye

sizced 5060 ti mi 5060 mı yoksa 9060xt mi
  11. S

Yenı pc alacağım tavsiye

ortalama kaç yııl gıder bu sıstem
  12. S

Yenı pc alacağım tavsiye

amd olanı varmı
  13. S

Yenı pc alacağım tavsiye

link atabılırmısın
  14. S

Yenı pc alacağım tavsiye

merhaba ilk bilgisayarım olcak 34 33 k butcem var ne onerirsiniz
  15. S

Yenı psu alıcam tavsıye ve soru

hocamn duz mantık sorucam gosterdıgınız psu wat duşuk fıyat pahalı enermaxda daha fazla sçeenek var poekı enden bu
  16. S

Yenı psu alıcam tavsıye ve soru

[H3 id='Enermax+Revolution+D.F.+X+1650W+80+Gold']Enermax Revolution D.F. X 1650W 80+ Gold [/H3] bunu alamyı dulunuyorum baya ılerıye donuk sıstem toplıcam fıyatı goz onunde bulunduurusak muadılsız butcem bırazdaha çıkar 10 k vs olur bunu alımmı yoksa 10 k lar dah farklı bırlşey alımmı
  17. S

Hyte y70 için kasa fanı onerısı

butçe var lıanlı kısmında ne onerırsınız hocam bırde bunlarda kontrolcu lazım galıba
  18. S

Hyte y70 için kasa fanı onerısı

öncelıkle merhaba hyte y 70 touch beyaz model bır kasam var bu sısteme hangı fan gıder
  19. S

Çözüldü✓ Ajazz 159 pro çift tıklama sorunu

Bozulmuş olabilri aynı mousu geçen sene bende aldım benimkinde bir problem yok şansızlık diyelim
  20. S

Merhaba park halıdne çarpma kasko

En son expere yönlendirme yapılacakdi yani babam dediğinize göre fotoğraf laei vermiş cumartesi gelicekdi ama hala yok
Geri