Arama sonuçları: *

• Users: StjeR
  • Order by date
  1. StjeR

2000TL Kulaklık önerisi.

Mümkün ise USB girişli bir kulaklık arıyorum, Realtek kullanmayı sevmediğim için jak girişli kulaklık tavsiye ediyorsanız bildiğiniz ses kartı varsa o da çok güzel olur. Şuan DDU üzerinden Realtek driver'ını silerek kullanıyorum kulaklığı(otomatik geri yükleniyor o yüzden sürekli baştan yapıyorum).
  2. StjeR

5000TL Akıllı saat önerisi

Teşekkürler.
  3. StjeR

Tip olarak daha apple watch benzeri şeyler hoşuma gidiyor hocam, piyasadan bir haberim başka neler var? (Apple'ı meraklısı olduğumdan değil örnek olsun diye söyledim.)
  4. StjeR

Çözüldü✓ Yeni ekran kartından sonra pc açılmıyor

Kanka RX6600'de VGA girişi yok, harici bir ekran kartı kullanırken görüntü kablosunu anakarta takarak görüntü alamazsın. Ekran kartın için Displayport veya HDMI bir kablo alman gerek. Monitöründe VGA dışı giriş yoksa ya dönüştürücü kullanacaksın(ki genelde ya bozuk ya dandik olurlar) ya da...
  5. StjeR

Çözüldü✓ Yeni ekran kartından sonra pc açılmıyor

Ekran kartı fanları dönüyor mu kontrol et, eğer dönmüyorsa çıkarıp tak ve güç kablolarından emin ol. Ayrıca displayport kablosunu anakarta değil ekran kartına takıp takmadığını kontrol et. 1726703637 Ve yeni ekran kartı takmadan önce mutlaka DDU ile driverları komple sil birdahakine.
  6. StjeR

Max 5K bütçem var, üzmeyecek bir akıllı saat önerir misiniz?
  7. StjeR

Klavye ve kulaklık önerisi

Toplam 4000Lira bütçeyle headset ve TKL klavye arıyorum. Kulaklık jak olmassa güzel olur, realtek kullanmayı sevmiyorum. Öneriniz var mı?
  8. StjeR

Kardeşim için 20-22bin TL hazır sistem arıyoruz

Karışık hocam, ranked oyunlar dışında arada sırada AAA da oynuyor. max 25k bütçe ile fiyat/performans bir sistem atmanız yeterli olur. 1725303219 Hocam bunu ben de gördüm ama SSD arızalı değil mi ondaki? Adı çıkmıştı sanki.
  9. StjeR

Kardeşim için 20-22bin TL hazır sistem arıyoruz

Başlıktaki gibi, kardeşime pc bakıyorum, hazır sistem tavsiyeniz var mıdır?
  10. StjeR

İkinci el telefon almak istiyorum neye dikkat etmem lazım?

Daha önce ekran kartı vb. ikinci el alışveriş yaptım ama telefon bir tık daha korkutuyor. İphone 11/12 almak istiyorum bir sürü pili/ekranı değişen telefon gördüm. Ne alınır ne alınmaz?
  11. StjeR

Öneri Arkadasla Oynamalik Oyun Onerisi

Sea of Thieves oynayabilirsiniz hiç oynamadıysanız min 100 saat kovalatır sizi.
  12. StjeR

Kahve Makinesi önerisi

Ucuz-Orta fiyatları kahve makinesi önerir misiniz(Espresso)? Piyasadan haberim olmadığı için bütçe bırakmıyorum.
  13. StjeR

TurkTelekom fiber kullananlar memnun mu?

Valla ben de baglattim 100lük paket 105 civari geliyor bana.
  14. StjeR

Kac upload aliyorsunuz hangi paket?
  15. StjeR

Intel I9 13900K Oyunlarda 100 derece

Sivi sogutucu ustundeki etiketi cikardiniz mi?
  16. StjeR

İnternet yavaşlık ve ping sorunu...

Hocam biraz yavaşmış...
  17. StjeR

Fiber mi hocam? Kac upload aliyorsun?
  18. StjeR

Arkadaslar yeni eve tasindim ogrenci evindeyim, 1000mbps tt altyapisi var. Ben 4 yildir TurkNet kullaniyorum ve baglatmak istiyorum babam TurkTelekomda israr ediyor. TT fiber kullananlar memnun mu? Kac ping aliyorsunuz? Problem yasiyor musunuz?
  19. StjeR

F/P Router önerisi 1200TL

Yeni öğrenci evine geçeceğim, fiber 1gbps altyapı var zorlarsam 1gbps kullanacağım wifi ile çok işim yok kaka yaparken telefona bakabilsem yeter. Önerileriniz nelerdir? 1705517788 Yoğun olarak oyun oynuyorum indirme yapıyorum, ethernet ile kullanacağım bilgisayarda. 1705518342 Ben bunu buldum...
  20. StjeR

11-12k Bulaşık makinesi önerisi

Arkadaşlar bulaşık makinesi alacağız bütçe maks 15K'ya oynar, ne önerirsiniz?
Top Bottom