Evo Nexus alınır mı bu fiyata? 5070TI sistemler yavaş yavaş kaldırılıyor siteden sanki. Dün 17 sistem vardı bugün 12ye düşürdüler şuan 10tane var incehesapta.
Sistem Link
5070TI sistem bekliyordum geçen haftaki kampanyayı kaçırdık patladık bu hafta. 5080TI sistem 102.5kdan 95kya düşürmüşler ama pek iyi değil gibi o sistemde. Yine hüsran...
Gaming Gecesinde indirime girecek Helios Platinum isimli sistemi almayı düşünüyorum. Her sitedeki 5070TI sistemleri inceledim neredeyse. Kasa ve soğutucu başta olmak üzere değiştirsen iyi olur dediğiniz parça varsa tavsiyelerinizi beklerim.
Sistem Linki
Aynı sistemi bende takip ediyorum ve senin gibi kararsız kaldım. Kullanılan SSD Kingston KC3000 ve soğutucuyu Bitfenix Cube v2 360 beyaz yaparak almayı düşünüyorum.
Gaming gecesinde indirime girecek 'Negatron' isimli sistem iyi midir, özelleştirme gerekli midir yardım istiyorum.
Sistem Link
Amd işlemci, 5070TI ekran kartlı başka bir sistem de önerebilirsiniz, şimdiden teşekkürler.
İncehesap sitesinden Hyper Blaze sistemi aşağıdaki şekilde alınır mı? Bu fiyat bandında (50-60k) başka hazır sistem de önerebiirsiniz.
İşlemci: AMD Ryzen5 7600
Anakart: MSI PRO B650m-P 6000mhz (OC) (Çift m2 ssd slotu var diye değiştirdim)
Ekran Kartı: Gigabyte Radeon 9070xt OC 16GB
BELLEK...