Arama sonuçları: *

1. F

Arkadaşlar yardım edin dayak yiyeceğim

tamamdır hocam cansınız , teşekkürler
  2. F

evet tatil ve okulu bıraktım da ama işe gidip geldiğim yer okulun yakınında o kabile sürüsüyle karşılaşmam an meselesi diyeyim
  3. F

olayı ailem için büyütmemeye çalışıyorum bana kalsa adresine gidip seveyim hepsini bide çakı olarak ne tavsiye edersiniz hocam yarın ona göre alayım 1753653077 kızın babası öğrenirse olayın mahkemeye kadar gideceğini düşünüyorum :D annesi biliyor olayı sadece
  4. F

içime sular serpildi hocam sağolasın :D
  5. F

tamamdır hocam nakil aldıracağım ve açıktan da olsa liseyi bitirmem lazım. bu faydalı oldu teşekkürler
  6. F

tek tek gelseler yerden yere vururum zaten o cesaret yok onlarda hepsi bir dalarlar 1753652514 olayı sanala kadar getirip evimi bulurlar diye korkuyorum ama panelde şuan ev adresim yanlış, şuan oturduğum evi ise bulmaları ise neredeyse imkansız çünkü google maps gibi yerlerde gözükmüyor :D
  7. F

bir yıl kaldım, ikinci yılımı böyle feda ettim.
  8. F

maşallah hocam mesajda en az 2 leş görüyorum :D
  9. F

çevrem yok benim biraz masum kalıyorum ben bu nesile göre
  10. F

malesef 5 6 kişi değil en az 40 kişi geliyorlar bırak çakıyı tüfek bile kurtaracağını sanmıyorum :D
  11. F

Kabile ordusu vs savunmasız birisi mi :D
  12. F

Yok hocam Akrep burcuyum
  13. F

göründüm zaten hocam onun için ilaç kullanıyorum :D
  14. F

ve evet abartıyor olabilirim çünkü kötü şeyler yaşamayı hiç sevmem ve son zamanlarda yaşadığım ruhsal sıkıntılar yüzünden ilaç kullanıyorum etkisi olabilir 1753651108 hocam çok bağlandım takıntı oldu çok feci şekilde elimde değil
  15. F

hocam bilmiyorum ama şahsen hayatın sonu gibi geliyor bana. hani insan ölmeden önce hisseder derler ya onun farklı versiyonu gibi şuan
  16. F

okulu direk bıraktım ama işe gidip geldiğim yer okulun biraz yakınlarında. zaten yeterince ruhsal ve aile problemlerim var buda eklensin istemiyorum asla kimseye görünmemem lazım bir çözüm istiyorum biraz darboğaz bir durum evet ama yardımınız için şimdiden teşekkürler
  17. F

Arkadaşlar lise 1 öğrencisiyim ve bir sevgilim oldu aynı sınıftan 6 aydır sevgiliydik ve son 2 aydır vs. benden ayrılmak istiyordu ama ben her seferinde çabalayarak ayrılmasını önledim bir gün beden eğitimi dersinde erkeklere karşı gür hür şekilde tezavrat yaptıgını gördüm neden böyle yapıyorsun...
Geri