Arama sonuçları: *

1. sameteserx

sistemimde sorun yaşar mıyım ?

o zaman bi sıkıntı yaşamam değil mi bios updateli zaten ramler çift kanal 3200 bi ben ekstra işlemci sıvı soğutma alıcam
  2. sameteserx

3070 amd ryzen 5600x'de ekstra bi darboğaz muhabbeti olur mu olursa ne gibi değişiklik yapabilirim ?
  3. sameteserx

vay ** ne alaka 3070 den devam
  4. sameteserx

merhaba arkadaşlar yeni bir ekran akrtı almak istiyorum. Amd ryzen 5600x b450m s2h anakart 1050ti ekran kartı var internette araştırma yaparken 3070 ile 4060 aynı fiyat olduğunu gördüm bu sisteme 4060 mı almak mantıklı yoksa 3070 mi almak lazım ekstra olarak neyi yükseltme yapmam gerekli
  5. sameteserx

yüksek FPS verdiği halde oyunun akıcı olmaması.

75fpsden yüksek almama rağmen bu dediklerim oluyor
  6. sameteserx

Asus VP248 LCD Monitör 24. 1ms 75Hz
  7. sameteserx

Sistemim yeten oyunlar oynadığım zaman FPS yüksek olmasına rağmen kasma yaratıyor örnek olarak GTA 5 oynarken 100 120 fps alıyorum ama bazen oyun içinde sanki kasıyor hissi veriyor neyden kaynaklıdır bu ? Sistemim; Anakart; Gigabyte B450M S2H işlemci; AMD Ryzen 5 1600 Ram Bellek; HyperX Fury...
  8. sameteserx

Bilgisayarım otomatik reset atıyor.

pinler Yamuk olsa bilgisayar açılır mıydı pinler yamuk olsa açılmazdı bile bilgisayar.
  9. sameteserx

maddi durumdan biraz zordayım.. imkanım olursa denerim ama.
  10. sameteserx

1590223302 sıcaklıklar çok normal bios ekranına girdim denemek amaçlı ve şuan dondu hareket etmiyor mouse. https://hizliresim.com/oVyA4k
  11. sameteserx

modelini bilmiyorum malesef. AID Testini bitiremeden bilgisayar reset atıyor
  12. sameteserx

Bilgisayar kapanmadan yapmaya çalışacağım.
  13. sameteserx

switching power supply ATX 400w
  14. sameteserx

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum daha önce olmamıştı. son bir haftadır bu sorunla karşıkarşıya kaldım.
  15. sameteserx

Başlıkta belirttiğim gibi, bilgisayarımı açtığım zaman bi müddet sonra reset atıyor veya oyun oynarken aniden gidiyor. windows ile mi alakalı bir sorun yoksa donanımsal bir sorun mu anlayamadım. Sistemim; İşlemci; AMD Ryzen 5 1600 Anakart; Gigabyte B450M S2H Ekran Kartım; Nvida GTX750Tİ Ram; 8...
Top Bottom