Arama sonuçları: *

1. E

İpad 11 A16 vs Honor pad v9 vs Xiaomi pad7 hangisi ve hafıza ne kadar olmalı?

İpad dememin sebebi slayt ve not alırken artısı olması değilde hocam daha uzun vadeli olması ve satışının kolaylığı. Ben bu hz meselesini bilmiyorum hocam bir ben takılmıyorum herhalde hocam. Pc 144 hz monitör 180 genelde ikisinden birinde kullanıyorum. Telde 60hz ben hiç farkına varmıyorum. Bu...
  2. E

15.000-20.000 TL'ye üniversite için tablet önerisi

Hocam pad v9 u iade edip tekrar mı aldınız ne oldu bende onla ipad a16 arasında kaldım ? Başta iade ettim demişsiniz de
  3. E

İpad 11 A16 vs Honor pad v9 vs Xiaomi pad7 hangisi ve hafıza ne kadar olmalı?

Bütçem 15k az miktarda oynama olabilir. Eğer bütçenin altında ürün varsa onlarda işimi görecekse olur bu arada mesela 10k ya varsa 6 7 yıl gidecek istediğim özelliklere sahip direkt önerebilirsiniz. 2. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim almak konusunda kararsızdım ama derslerde slaytlar...
  4. E

Hp Victus 16 AMD Termal Macun Önerisi

Hocam pump out yaşamadınız değil mi birde garanti devam ediyor muydu? Servisi aradım fiziksel hasar olmazsa sıkıntı olmaz dedi. Bazı forumlarda arkadaşlar küçük çizik bile olsa garantiden çıkarıyorlar demişler bilginiz var mı ?
  5. E

Öneri Hp victus 16 Termal Macun Önerisi

Hocam ne yaptınız ne kullandınız pump out oldu mu acaba?
  6. E

Hp Victus 16 AMD Termal Macun Önerisi

Laptop Hp Victus S0047nt RTX 4060 ve Ryzen 7 7840HS . Garanti devam ediyor ama kargolamam lazım. Onlarda yapım en az 1 hafta surer dedi. Üstüne bir de kargo süresi vs 20 günden aşağı laptop gelmez. O kadar da beklemek istemiyorum. Kendim değiştirmek istiyorum ama hep 700-800 TL bir de pump out...
  7. E

Hp victus 16 için termal macun önerisi

Hocam şuan nasıl pump out vs oldu mu ?
Geri