Arama sonuçları: *

1. W

Pes 2013 2025 transfer+forma yaması V1.1

pes 2013 2025 transfer+forma yaması v.1.1 çıktı. İNDİR : https://mega.nz/file/jgghnZqA#eKesQ3wa6a-RzD2LPEFNuojdaoycgD4gx2aeqe66ajA fenerbahçe ve galatasaray içsaha-deplasman forması eklendi menüye fenerbahçe,galatasaray ve beşiktaş müzikleri eklendi RAR DOSYASINI KLASÖRE...
  2. W

Pes 2013 Fenerbahçe 2025 Transfer Yaması BETA Sürüm

Arkadaşlar Merhaba,Öncelikle şunu söyliyim yaptığım yamada 1-2 oyuncunun yüzü küçük ve bulanık gözüküyor onlar bir sonraki yama sürümünde düzeltilcektir. Eklenen Ve Yüz Yapılan Oyuncular; Rodrigo Becao, Edin Dzeko, Sofyan Amrabat, Dominik Livakovic, Cenk Tosun, Milan Skriniar, Mert Müldür...
  3. W

Pes 2013 eyüp spor külüp yaması

hocam discorddan mesaj attım bakabilirmisin?
  4. W

evet
  5. W

Pes 2013'e kendi yamamı yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Merhabalar,Başlıktada Belirttiğim Gibi Pes 2013'e kendi yamamı yapabilirmiyim? nasıl yaparım,böyle şeylerle ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.ne gibi bi yama yapmak istiyosun diye soran olursa,extreme 13 gibi bir yama yapmak istiyorum.extreme 13 yamasının birebir aynısı...
  6. W

Modding Grand Theft Auto Ankara City V1 FİNAL MODU (2025)

Hocam modlama yapmayı nerden öğrendin banada öğretirmisin?
  7. W

Hocam bu şekilde yamalar nasıl yapılıyor bende yapmak istiyorum.yardım edersen sevinirim. 1753802605 Hocam yama çok güzel olmuş indirip denedim.bende böyle yamalar yapmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursan sevinirim.
  8. W

Pes 2013'e Kendi Yamamı Nasıl Yaparım?

hocam ben kullanmaktan çok nasıl yapıldığını merak ediyorum,teşekkürler yinede. 1753802284 Nasıl yapılcağına dair tutorial videosu çekerseniz güzel olur aslında.
  9. W

Pes 2013'e Kendi Yamamı Nasıl Yaparım?

Arkadaşlar Merhaba,Başlıktada Belirttiğim Gibi Pes 2013'e kendi yamamı yapabilirmiyim? nasıl yaparım,böyle şeylerle ilgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.ne gibi bi yama yapmak istiyosun diye soran olursa,extreme 13 gibi bir yama yapmak istiyorum.extreme 13 yamasının birebir...
Geri