Arama sonuçları: *

1. P

Mühendislik için laptop önerisi

Benim için önemli olan şey is imkani var mı mezun olunca iş imkanı çok iyi diyebileceğiniz mühendislik ilk 50k civarı icin ayrıca Metalurji malzemeyede bakmıştım aslında ama elemistim onu is imkani kimyada daha yüksek diye söylemişlerdi
  2. P

Tip ve sağlık hic ilgimi çekmiyor hocam ya herhangi bir mühendislik okumayı düşünüyorum. 35k geçen sene haccetepe var olmadı gazı de 55k düşünüyorum kimya mühendisliği ama işte iş imkanları beni korkutuyor
  3. P

Hocam daha sınava girmedim yks26 öğrencisiyim ama ilk 50 bin diyebiliriz. Siz genel olarak bir cevap verseniz en kötü hangi sıralama ile okunmali
  4. P

Hocam merhabalar bende kimya mühendisliği okumak düşünüyordum sizce nasıl bir bolum? Özellikle kafama takılan kısmı is imkanlari kolayca is bulur mu Türkiye ici
  5. P

15bin sıralama ne yazılır

Bende kimya mühendisliğini araştırıyorum bu bölüm is imkanları açısından nasıl? Ben arastirdigimda baya öven de vardı baya gömen de. İlk 50k ile bu meslek okunmali mi? Okunmaz derseniz öneriniz nedir?
  6. P

YKS Tercih Ne Yazabilirim?

Hocam kimya mühendisliği düşünüyordum bende sizce nasıl bir meslek bilgisi olan var mı?
Geri