Arama sonuçları: *

1. S

Saati Açamıyorum Bileğimde Kaldı

Teşekkürler.
  2. S

Saati Açamıyorum Bileğimde Kaldı

Arkadaşlar ilk saatimi aldım bugün de bunu nasık açıyoruz ya normalde kenarında pin olmuyor mu basıyoruz bunda neden yok. Teşekkürler.
  3. S

Takoz silikonlu Ryzen 5 3600 ile yaşadıklarım

Hocam 1.365 volt fazlaymış gerçekten. 1.3 V 4000 denediniz mi? core boost performance kapalı. Ben 1.1875V 4200mhz kullanıyorum stok fan ile. Stok fan olduğu için multicore testi yapamıyorum aşırı ısındığından dolayı. Oyun falan oynuyorum normal sıkıntı yaşamadım. Bence voltaj düşürün frekansla...
  4. S

Bios Pili Çıkmıyor Acil Yardım

hocam metal çentiğe biraz baskı uygulayın kolayca çıkan bir şey.
  5. S

Bios Pili Çıkmıyor Acil Yardım

Hocam alttaki kısmına hafifçe sivri olmayan düz uçlu bir şey ile bastırın çıkar. Alttan bastırın ama çentiğin olduğu taraftan. Direkt olarak pile bastırmadığınız sürece sıkıntı olmaz.
  6. S

Ryzen 5 3600 Undervolt Değerlerim Nasıl?

Selamlar. İkinci el topladığım sistemimdeki R5 3600 bilindiği gibi ısınma sorunu yaşıyordu. Biostan baktığımda 1.45V verilmiş ki aşırı fazla. Giderek aşağı indirdim voltajı. Core boost performance kapalı, Cpu Ratio All cores 42x, Core Cpu voltage 1.1875 şu an. Single Core cinebech testi yaptım...
  7. S

Yardım Ekran kartı için macun önerisi

hocam ben mx-6 sürdüm boştayken 30'larda çalışıyor, 55'i geçtiğini görmedim valla çok memnunum.
  8. S

2. Ram Slotu Çalışmıyor

hocam 2.el aldım. garantisi yok. ben sadece sorunun nereden kaynaklanabileceğini öğrenmeye çalışıyorum.
  9. S

2. Ram Slotu Çalışmıyor

Selamlar. 2.el bi pc topladım anakart: b450m a pro max 2 2x8 3200mhz ramlerim var ve anakartta 2 ram slotu var. 2. ram slotuna hangi rami takarsam takayım görüntü gelmiyor fanlar vs. dönüyor. Ramlerde sıkıntı yok ilk slotta değişimli olarak denedim çalışıyor. Şu an da tek channeldan boot yaptım...
  10. S

BEYLER 5060Tİ 16 GB ETS2 DE 8 FPS NORMAL Mİ_?

gayet normal 5090ti geçmen gerekiyor
  11. S

F/P 1080p Montiör Önerisi

Daha üst bütçede bir deneyimim olmadığı için 5-6 k bandında yorum yaptım hocam.
  12. S

F/P 1080p Montiör Önerisi

Hocam daha dün itopyadan AOC 24G42E aldım. Araştırdıkça kafanız karışacak merak etmeyin. Bi monitör görüyorsunuz araştırmak için yazıyorsunuz birileri iyi diyor "heh iyimiş alabilirim" dediğiniz anda birçok kişi o monitöre para verilmez, kronik sorunlu vs.. diyor. Ben de öğrenci indirimi ile G4...
  13. S

Custom Windows 10'un nasıl ISO'su oluşturulur?

Esenlikler. Ben şu an Custom bir Windows kullanıyorum. Elle debloat, tweak ayarı yapmıştım zamanında bazı yazılımlar kullanarak. Yeni PC'ye geçeceğim, flasha şu an kullandığım Windows'un birebir versiyonunu ISO olarak oluşturup flash belleğe nasıl atabilirim?
  14. S

Anakart İşlemci Fan Yuvası Yok

evet fan klipsli sanırım fanın fotosunu da ekleyeyim
  15. S

Anakart İşlemci Fan Yuvası Yok

Selamlar. İşlemci yuvasının yanlarında iki adet fan ayağı için delik var fakat vida yuvası yok. Fanı takmam için de o ayakların vidalanmış olması lazım. Ne eksik ne lazım?
  16. S

AOC 24G4HA 23.8 ALINIR MI?

hocam 25 inçlik versiyonu stoklarda kalmamış 27 liği var o sizce nasıldır? 6.5k fiyatı uyguna geliyor
  17. S

hocam giriş yaptım gözükmüyor dediğiniz monitör
  18. S

e-spor oyunları hocam. lol, cs, dota arada hikayeli oyunlar
  19. S

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-y27-30-66f8gac3tk-27-0-5ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-fiyati,287169634.html hocam şu nasıl sizce fiyatı daha uygun
  20. S

hocam bunun yükselik ayarı yok sanırım. masam alçak baya kitap dizmekten bursa tophane surları gibi kullanıyorum. fiyatı uygunmuş ama düşünülebilir.
Geri