Arama sonuçları: *

1. E

Edifier R1280DBs Bookshelf Hoparlör ( soundbar alternatifi) 7700 TL 9 Taksit

Müthiş bir cihaz, tavsiye ederim. Müzik için subwoofer'a ihtiyaç duymuyorum. Oyunlarda ses netliği de mükemmel fakat patlamalar vb. için subwoofer iyi olur.
  2. E

🔥İndirim MSI Mag Forge 120A + MSI A650BNL PSU 3.482 TL

750w olanında ekran kartı güç kabloları bir tane kaynaktan geliyor, çift kablo olmadığı in 9070 xt gibi kartlar için tavsiye edilmiyor, bilginize.
  3. E

🔥İndirim Logitech G502 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse 2.499 TL

Kutusuz, kablolu bir ikinci el ürün gönderdiler :) İadesiyle uğraşacağız mecbur. Satıcı bu: https://www.n11.com/magaza/rubyclaire
  4. E

Benimki kargolandı. Çin'den gönderiliyor, artık çakma G502'ler de Ghub'da gözüktüğü için nasıl ayırt edebiliriz bilmiyorum.
  5. E

Aynı ürünün kablolusunu kullanıyorum, kupondu indirimdi derken 2200 TL'ye aldım bakalım. İptal olursa da yapacak bir şey yok. Teşekkürler.
  6. E

60.000 ₺ Bütçe - 9070 XT + 7800X3D Sistem Tavsiye ve Yorum

Ellerinizden öper 🤓 Sistemi topladım, bir aydır kullanıyorum. Kasada kablolar çok güzel gizleniyor. Her parça uyumlu, yalnızca kasa ses kablosunu anakarta taktığımda ekran kartı tam oturmuyor, onu takmadan kurdum. Benzer sistem kuracak olursa bilgisi olsun. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
  7. E

Çok teşekkürler. NV3'de DRAM olmaması, NAND flash kalitesi gibi eksiklikler var, kaliteli de olsa bütçe dostu bir ürün. Halihazırda KC3000 kullanıyorum, onun yanına ikincil SSD olarak kullanacağım bu nedenle.
  8. E

Vatan Bilgisayar sağolsun, %20 indirimle aldım.
  9. E

Güncelleme paylaştım: Kasadan çıkan PSU C tier gold bir ürün fakat pigtail ile 2x8 pin olduğu için iade etmek zorunda kaldım. Yeni kasa ve PSU siparişi verdim.
  10. E

Teşekkürler yorum için. Güç kaynağını araştırdım, 2 tane 6+2 pin var diye alıyorum. Ekran kartı da 2 tane 8 pinli kablo ile besleniyor. Bu nedenle sorun yaşamayacağım sanırım. Güç kaynağı fiyatı kasa ile benzer seviyede, umarım bu vardır içinde :)...
  11. E

Merhabalar, Aşağıdaki gibi topladığım sistemin siparişlerini geçtim. Parçaları kampanyalı şekilde satın aldım, yine de sistem muadillerine kıyasla ucuz geldi gözüme. Kurmadan değiştirmem gereken, sorunlu gördüğünüz bir parça var mıdır acaba? SSD'yi ikinci depolama aygıtı olarak kullanacağım...
  12. E

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

2 ürün satın aldım aynı şekilde, benimki de kargoya verilmedi. Yakalandık herhalde 😁
Geri