Arama sonuçları: *

1. D

Ryzen 5 7600x ısınıyor

Elimde ryzen 5 7600x var sıvı soğutma thermalright aqua elite 360mm var fakat işlemci boşta 50 derece birden 60-65 oluyor tekrardan 50 oluyor boştayken bile 5.00 GHz de çalışıyor
  2. D

DDR5 Sistem görüntü vermiyor

Anakartım colorful battle ex b650 İşlemci r5 7600x Ram lexar ares 6400mhz cl32 Ekran kartı asus rog 2060 Sistem ddr4 ken görüntü veriyordu ddr5 yaptım sabahtan beri uğraşıyorum görüntü vermiyor anakarttan statik aldım bıos pilini çıkardım bekledim taktım yok lütfen yardım edin yoruldum artık...
  3. D

AM4 soketten AM5 sokete geçeceğim bu anakart iyi mi

Tamamdır teşekkürler
  4. D

Tuf serisi siyah ben sistemi beyaza çeviriyorum o anakarta baktım fakat bana uymuyor
  5. D

Beyaz sistem topluyorum şuan da Asus B serisi kulanıyorum COLORFUL BATTLE AX B650M-WHITE WIFI V15 DDR5 7600MHz bu anakarta geçmeyi düşünüyorum problem yaratır mı bios sıkıntısı vs var mı [H3 id=''][/H3]
  6. D

Yardım Ekran kartı termal ped önerisi

Merhabalar arkadaşlar elimde 2019 da almış olduğum Asus Rog Strix RTX 2060 OC modeli ekran kartı var termal macun yenilemesini yaptım fakat termal pedlerde terleme mevcut bu marka modele kaç mm ped almam gerekli bilen var mı?
Geri