Arama sonuçları: *

1. L

🔥İndirim Lenovo Legion 4K 240 Hz QD-OLED pivot oyuncu monitörü 39.999₺🔥

ekmek yersen de, güzel bir antrekot yersen de hayatta kalıyorsun sonuçta bütçesi olan, tereddüt etmeden fiyat farkını düşünmeden , bilgisayar piyasasında fiyatına nadiren değen bileşenlerden birisi olan oledi tercih etmeli. soldaki 4k düz samsung 28" ips -- sağdaki 1440p sıradan en ucuz 27...
  2. L

🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

yukarıda aynı fark yok demişsiniz ben eli arttırdım uygun ortam ışığı ve seçilmiş fotolarla daha iyi dedim fotolar ironi içerir tüm konuyu okumayan ve benim çektiğim resimlerden etkilenip oled alabilecekken minilede yönelen arkadaşlar SAKIN ama SAKIN iyi bir ortam ışığı resimlerdeki...
  3. L

beni alıntılamışsınız resimlerle miniled oled aynı demişsiniz ben de katkı yapayım.... soldaki oled sağdaki miniled dikkat ederseniz miniled sadece siyahları daha iyi vermiyor üstüne daha da parlak böyle kendimi inandırayım. resimleri biraz önce çektim evet sağdaki miniled neo g7 soldaki...
  4. L

Ryzen 7950x 16 çekirdek işlemci 18.400tl 9 taksit

Arkadaşlar işlemci gelmiş kargocu arkadaş poşetle apartman önüne bırakmış yani neyseki pahalı bir şey olduğu belli değil yoksa gitti 18400 lira:) yeni versiyon geniş tabanlı phantom spirit koydum tepesine ayarsız 13700k ile kadar elektrik çekiyor 235W gördüm cinebenchte çüş dedim. 20...
  5. L

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ekranı 240hz e al şu sayfayı ve örnek fotoları iki monitör yan yana aç https://testufo.com/photo#photo=toronto-map.png&pps=960 ikinci şoka gel
  6. L

10 dakikada pişman olmuş heralde:) ips oledden iyi diyenlerden birisi olabilir iyi olmuş :hoba:
  7. L

seninki en fazla 3-5 saat kullanılmış çıkar:) zaten yeni geldi ekran biri hevesle aldı heralde gönderdi geri. güle güle kullan
  8. L

aynen benim de aklıma geldi belki de o yüzden kabul edilebilir yazıyordu açıklamasında.... birden çok iade sebebiyle çöp kategorisine alalım arkadaşlar dediler heralde. ben de zannettim kırığı çıkığı var diğer monitör konularına bakarsanız hata affetmem monitör konusunda... elimdeki diğer tüm...
  9. L

arka ışık 10 sdr şu şekil kontrast ve canlı renk alıyorsun karanlık odada
  10. L

arka plan siyah windows veya mac ekran otomatik kapanma 5dk taskbar gizle zaten güncel oled monitörlerde bir ton koruma vardır sanıyorum. bu benim yeni aldığım oledde var mesela logo koruma piksel kaydırma vs... devamlı hdr da masaüstü kullanmam ben olsam. arka ışığı kısarım çok güneş yoksa...
  11. L

işte hepsini kullanan kişiden gerçeği öğrendin.... yan yana koydum gösterdim bende senin gibi forumları okudum redditi okudum oled gibi dediler, yok kuantum yok süper parlak oleden farkı yanmaması 1200 zone simsiyah gittim miniledi aldım 48c1 oled kullanıyordum asıl monitör olarak yan...
  12. L

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DRYS2LW1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  13. L

auto en iyisi 3 seçenek var auto düşük orta yüksek yüksek acayip mahvediyor desktop kullanımını auto filmlerdeki black barları büyük zoneları harika karartıyor ancak hdr film içim en yüksek açmak lazım küçük noktaların daha da parlak olması için. daha bir kontrast veriyor yapay. şimdi mesela...
  14. L

her zaman o olmazsa üst alt siyahlar gri olur tam çamurlaşır
  15. L

al kardeşim soldaki miniled ben ne yazıyorum 5 mesajdır hepsi var bende mini led dediğin şey local dimming in çok zonelusu kullanmasam hepsini inanacağım milleti yanlış bilgilendiriyorsunuz sallıyor hiç biri yok elinde ips oled aynı diyor mini led oled gibi diyor al bak aynı mı? bende...
  16. L

bendeki 2000 nit Va panel neo g7 konudaki xiaominin altından girip üstünden çıkacak model ben elimdeki samsung mini led i oled teknolojisi ile kıyaslıyorum hepsine sahip olan biri olarak ve mini led oled ile mukayese bile edilmez diyorum her iki cihazı da uzun süredir kullanan birisi...
  17. L

yahu nasıl ayırt edemiyorsunuz:) VA olsa neyse bendeki mini led VA panel o bile bana gri geliyor. onu da yere koydum masaya alınca oledle karşılaştırırım. şimdilik ips yapalım bu benim dikey kullandığım 4k samsung ur58 mi neydi modeli monitör yataya aldım film açtım perdeleri açtım şimdi...
  18. L

Arkadaşlar forumdaki en büyük kumarı oynayarak aldığım "kabul edilebilir" yani amazon depo soralamasında en vasat durumda oled monitör geldi https://www.amazon.com.tr/dp/B0DRYS2LW1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title 19500 e aldım orjinal kutuda geldi içinde eksik kablo yoktu gerçi kablo...
  19. L

EVEREST 2.4+BT1+BT2 3in1 Kablosuz Klavye 499 TL

ben bu dandik şeyi 2 sene önce aldıydım şu an nerede bilmiyorum hatırladığım kablosuz çekmiyor sağa oynat basıyor sola oynat basmıyor tuşları takılı kalıyor bildiğin göçüyor bluetooth gecikiyor atmış bile olabilirim resmini görünce hatırladım hayatımda kullandığım en dandik şeydi gamepower...
  20. L

bütçe varsa ben miniled e falan para vermem .. verdim pişmanım. ha belki oled im olmasa yabında fark etmezdim mini led sadece local dimmingin gelişmişi local dimming 20 yıldır var eskiden premium lcd lerde full array local dimming olurdu şimdi ufalttılar mini led yaptılar 60 zone oldu 1000...
Geri