Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Yenilenmiş Asus alınır mı

Satıcı ne yoruma verdiği cevap ürün kozmetik olarak sıfırdır sadece ölü piksel mevcuttur asus türkü garantilidir diye yazmış yorumların bir tanesine cevap olarak
  2. M

Neden alınmaz peki sıfır fiyatı 10000 TL civarı 1761686378 Neden alınmaz peki sıfır fiyatı 10000 TL civarı
  3. M

S.a https://app.hb.biz/sHMSDS867e60 bu linkteki Asus cihazı almak istiyorum da sizce almalı mıyım yardım ederseniz sevinirim satıcı 1 adet ölü piksel var demiş fazla alan kimse olmadığı için sormak istedim
  4. M

Çözüldü✓ ARTAN RAM FİYATLARI Hakkinda

Düşmez pchocası bu konu hakkında zaten bir video çekmiş videoda ram fiyatları Mart Nisan gibi normale döner demiş Nvidia falan hep ram çipi stokla mış yapay zeka çin üretenler de Mart Nisan gbi normale döner demiş ram sıkıntısı var yani
  5. M

🔥İndirim 🔥🔥 299 TL Claw's PAW3519 Sensörlü RGB Oyuncu Mouse

Ben aldım denedim 2 adet aaa pil ile çalışıyor beyaz modelini ses hassasyetniz varsa kesinlikle alün hiç tuş sesi yok tıkldıgınızı anlamayacksınız okadar sessiz evde mousepad de kayıp gidiyor 160 a aldigim en fiyat performans ürün
  6. M

2 Laptop arasında hangisini almak mantıklı

Marka takıntım yoksa game garaj limanı tavsiye ederim hem ekran kartı son çıkan nesil hem hafızası yüksek 1 tb ekranı da qhd
  7. M

Gigabyte laptop alınır mı

Ekran kartı bir yere kadar idare eder 6 GB lık VRAM var modelleme render falanda sıkıntı çıkarır ilerde ayrı yet ten ekran kartı sattı 75 wat oda çok düşük
  8. M

Gamegaraj laptop alınır mı? ?

Bu cihaz olabilir ama bütçeni bilemem tabi ki karar senin
  9. M

Gamegaraj laptop alınır mı? ?

Grafik tasarım gibi konularda işlem yapacaksan 5060 olabilir ama 115 Watt lık olan model bu 8gb VRAM var 12 yada 16 GB VRAM olan varsa onlara da bakabilirsin ama onlarda 80 bin üzeredir 1755589275 https://amzn.eu/d/243llF1
  10. M

Bu laptop alinir mi ?

Marka hassasiyeti niz varsa alabilirsiniz ama o fiyatlara 4070 ki bilgisayarlar yada 5050 li laptoplar var fiyat performans cihazlar onlara bakabilirsin
Geri