Arama sonuçları: *

1. P

20-22k(monitör dahil) bütçe ile sistem toplama ikinci el parça önerisine açığım

ilanları tamamı farklı şehir ve paramgüvende açık değil hiçbirinde maalesef
  2. P

bursadayım ama paramgüvende ile sahibindende başka şehirlerin ilanlarıda olabilir yani çok takıntılı değilim bu konuda 1754051895 Sapphire Pulse AMD Radeon RX 7600 Graphics Card 8GB AMD Ryzen 5 5500 3.6 GHz AM4 16 MB Cache 65 W Tray İşlemci Msi B550m Pro Anakart Corsair Vengeance LPX 16GB (2x...
  3. P

hazır sistemlerde firmalar kar etmek için genelde anakart- ram tarzı bileşenleri dandik koyuyor bu yüzden hazır ssistemden uzak durmaya çalışıyorum uygun fiyatlı olanlarından.
  4. P

tavsiye için teşekküler dostum hazır sistem yerine kendim toplamayı duşunuyorum bu yüzden 2.el parça tavisyelerine de açık olduğumu belirttim ve ekran kartında rx7600 da israrciyım biraz suanlık
  5. P

Öncelikle selamlar yaklaşık 22k bütçem var(belki birazcık daha yukarıya zorlayabilirim) sistem toplamak istiyorum amacım oyun ve youtube için edit yapmak(basit editler) ikinci el bileşen önerilerine de açığım ekran kartını ve işlemciyi RX7600 + Ryzen 5 5500 düşünüyorum yardımcı olursanız...
Geri