Arama sonuçları: *

1. T

Anakartımın desteklediği en son İŞLEMCİ ve RAM

oyun performasının yanında, render vb. workstation işlemlerindede bariz bir hız artışı görürmüyüm sizce? 1632635913 birde son olarak sizce, 64GB-CL16-3200mhz mi mantıklı yoksa 32 gb-cl16-3600mhz mi?
  2. T

sizde Ryzen 3600 varken Ryzen5 5600Xe geçiş yapmaya gerek varmı? Bu bir yükseltme sayılmaz sanki değil mi? Sadece rami 16dan 32ye çıkarmak daha mantıklı gibi ne dersiniz?
  3. T

sizde Ryzen 3600 varken Ryzen5 5600Xe geçiş yapmaya gerek varmı? Bu bir yükseltme sayılmaz sanki değil mi? Sadece rami 16dan 32ye çıkarmak daha mantıklı gibi ne dersiniz?
  4. T

tamam RAM 3600 cl16 alırım o halde, Ben kule tipi soğutucuya sahibim (Arctic Freezer 34 Esports TEKFAN CPU Soğutucu) 3600ü şuan gayet iyi soğutuyor. Bu kule tipi soputucu için sizce en uygun işlemci hangisi ryzen5-7-9 için. 7 almak istemekteki amacım çekirdek sayısında dolayı bu arada ama...
  5. T

tamam RAM 3600 cl16 alırım o halde, Ben kule tipi soğutucuya sahibim (Arctic Freezer 34 Esports TEKFAN CPU Soğutucu) 3600ü şuan gayet iyi soğutuyor. Bu kule tipi soputucu için sizce en uygun işlemci hangisi ryzen5-7-9 için. 7 almak istemekteki amacım çekirdek sayısında dolayı bu arada ama...
  6. T

Ryzen 5 yerine ryzen 7 alınabilirmi peki veya ryzen 9? Ramler için 3600 CL16 mı mantıklı yoksa 4000 CL19 mu 64 gb ram için?
  7. T

overclock falan yapmıyorum ben normal hızında çalışssa yeter. Ryzen 5 yerine ryzen 7 alınabilirmi peki veya ryzen 9? Ramler için 3600 CL16 mı mantıklı yoksa 4000 CL19 mu 64 gb ram için? 1632583735 Xlilere gerek yok ya overclock ile falan işim yok Xsiz olunca daha ucuz oluyor hem daha iyi
  8. T

Arkadaşlar merhaba, Benim kasamda şuan Ryzen5 3600 işlemci ve 16 GB ram var ve bunları değiştirmek istiyorum. Anakart: ASUS TUF B450-PRO GAMING AMD B450 Socket AM4 Ryzen DDR4 4400(O.C)MHz M.2 Anakart Ekran Kartı: MSI 2070 Super GamingX, bulunmaktadır. Bu ikisinin destekleyeceği ve darboğaz...
  9. T

Masaüstü Bilgisayara Format

tamamdır 1623235496 çok teşekkürler
  10. T

valla açıkcası bilmiyorum internette videolar var uefi falan birşeyler diyolar ama çokta anlamadım güvenilir bir video biliyosanız buraya link bırakın ben ona bakarak kurarım. ben BİOStan fan ayarı yaptırmıştım birine format atıncao bozulmaz değilmi? ve format atarken tekrar w10 pro yüklemem...
  11. T

formatı normal usb takıp atacağım nasıl atacaksınız derken?
  12. T

böyle programların çok zararlı olduğu söyleniyordu garip ben yinede extra br programla yükleme taraftarı değilim kendim yüklemeyi tercih ediyorum
  13. T

anladım AMD ile alakalı hiç bir şey kurmayacak mıyım yani işlemcim AMD çünkü sadece ekran kartı driverı mı kuracağım okadar mı? 1623234155 anladım AMD ile alakalı hiç bir şey kurmayacak mıyım yani işlemcim AMD çünkü sadece ekran kartı driverı mı kuracağım okadar mı?
  14. T

XMp ayarı ne işe yarıyor? ayrıca ben format atarsam biostan yaptığım fan ayarları falan her şey sıfırlanıyor mu.? Ayrıca format attıktan sonra driver olarak neleri kurmam gerekiyor birisi destek olsa iyi olcak
  15. T

Arkadaşlar merhaba, Yarın bilgisayarıma format atacağım fakat format attıktan sonra bir masaüstü bilgisayara hangi driverlar kurulmalıdır bilmiyorum lütfen birisi listeleyebilir mi?? Ekipmanlarım: 1-)AMD Ryzen5 3600 İşlemci 2-)MSI 2070 Ekran Kartı 3-)Asus B450 Pro Gaming Anakart 4-)MSI Monitör
  16. T

AMD'den Intele Geçiş (Bütçe=25000 TL)

render tamam peki oyun ve diğer normal kullanım performansları ve soğutucu illa sıvımı olmalı?
  17. T

peki şimdi i7 8 çekirdek diyor amd olan 16 çekirdek bu halde 16 çekirdek ryzen9 almak daha mantıklı mı oluyor?
  18. T

i7 ve i9 arasında ne fark var i9 yapsak nasıl olur? Ekran kartrı mMSI RTX seri olsa olmazmı? ve benim sistemimdeki diğer ürünleri destekler değilmi ana kartta çift SSD yeri falan var demi ayrıca sıvı soğutucu istermi yoksa kule tipi yetermi
  19. T

Peki ben "intel i9" "msı RTX ..... bir ekran kartı" ve "intel uyumlu ana kart" almak istersem nasıl oluyor fiyatlar
  20. T

Arkadaşlar 3600 mhz ramlerim var ve parça satmayacağım veya almayacağım ve açıkcası tek tek alacağım lütfen artık parça önerilerinizi söyler misiniz darboğaz falan yapmayacakdirek bir kasa istemiyorum
Top Bottom