Arama sonuçları: *

1. R

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hızlı sahnelerdeki ghosting sorununu çözebilen var mı? TV'de sanırım epey bir ghosting problemi mevcut. Bazı sahne ve renkler denk gelince sırıtıyor gibi ghosting.
  2. R

Her ikinize de teşekkür ederim bakacağım bunlara sağ olun edit: MJC otomatik açık ve dediğiniz gibi efekt kısmında orta yazıyor onu biraz kurcalayım.
  3. R

Cevabınız için teşekkür ederim. arka ışık %80 de sanırım şu an. Normal parlaklık ise 58 civarıydı. MJC nedir acaba dediğim gibi tvlerden hiç anlamıyorum.
  4. R

Merhaba, 65 inc kurulumu gerçekleşti. Subwoofer sorunu yok bende. Rica etsem kullanan arkadaşlar kendi görüntü ayarlarını paylaşabilir mi? TV'lerden pek anlamıyorum annem ve babama aldım onlar izleyecek. Sizler için en güzel görüntü ayarı nasıl?
  5. R

Teşekkür ederim geldiğinde deneyeceğim. Kalibrasyon ayarları vs. yaptıysanız paylaşabilir misiniz? Ben gibi yeni alacaklara ufak da olsa bi yardımı dokunur.
  6. R

Hocam subwofer problemini biraz açabilir misiniz? Önceki sayfalarda yüklenen video artık geçerli değil. Biz de tv geldiğinde bi bakalım aynı sorun var mı diye
  7. R

Şimdi dikkatimi çekti. Geçmiş olsun sorun olmaz değiştirirler nasıl olsa servisi gelip açıp görmüş.
  8. R

Sorun ne neden hayal kırıklığı?
  9. Palit Rtx 4060 ti 16GB Jetstream 8 Ay Garantili
    Closed

Satılık Palit Rtx 4060 ti 16GB Jetstream 8 Ay Garantili

Merhaba, 05.04.2024 faturalı gamegarajdan alınmadır. Kartın hiçbir sorunu yoktur gelip evimde test edebilirsiniz. 8 ay daha yani 05.04.2026 tarihine kadar garantisi devam etmektedir. Kutu fatura her şeyi eksiksiz ve sağlam durmaktadır. 8 gb versiyonları ile karıştırılmasın kart 16 gb olan...
    15,000.00 TRY
Geri