Arama sonuçları: *

1. Ü

İş bulduğunu iddia eden insan kaynakları güvenilir mi?

Sanırım ben yanlış anlattım, bilemiyorum. https://tr.indeed.com/q-home-office-almanca-is-ilanlari.html?vjk=48d6aa2243f9ee25 Şöyle bir ilan var mesela. Şirketin adı yazmıyor, insan kaynaklarının adı yazıyor. Bunlar güvenilir mi diye merak etmiştim.
  2. Ü

Doğru diyorsunuz, deneyeyim en azından.
  3. Ü

Konuyla alakalı cevap verebilirsin, neden öyle olduğunu düşünüyorsunuz?
  4. Ü

Hayır, iş ilanlarına bakıyorum ve çağrı merkezlerinde iş ilanı bakıyorum Almanca bilgimden dolayı ancak şirketin adına bakınca bir tane insan kaynakları görünüyor, şirketin adı görünmüyor.
  5. Ü

Arkadaşlar, iş bulduğunu iddia eden insan kaynakları oluyor. Bunlar güvenilir mi acaba? Örnek ilan atayım: https://tr.indeed.com/q-home-office-almanca-is-ilanlari.html?vjk=48d6aa2243f9ee25
  6. Ü

Motor kullanan varmı sizcede tehlikeli değilmi

Motorla ciddi kaza geçirdiğimden beri motorun yanından geçmiyorum. Gerçekten tehlikeli. Trafikte zaman zaman arabalar bile fark edilmiyorken motorların fark edilmesi, oldukça zor.
  7. Ü

Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator oyunları alınır mı? mi?

ETS2 alınır. Severek oynuyorum ancak oyunun DLC'leri pahalı.
  8. Ü

Antalya kumluca nasıl bi yer?

Tatil yeri. Çok da bir beklentiniz olmasın.
  9. Ü

Muğla Bodrum'daki ev kira fiyatları neden bu kadar pahalı?

İşten eve, evden işe giden adamdım. Yaşadığım şehrin pek dışına çıkmadığım için bilemiyorum. Bilmememin neden garipsendiğini de açıkçası anlayamadım. Sağ olun gene de.
  10. Ü

Muğla Bodrum'daki ev kira fiyatları neden bu kadar pahalı?

Muğla Bodrum'daki ev kira fiyatlarına bakıyorum, aşırı pahalı. Neden böyle?
  11. Ü

Muğla Bodrum'da yaşanır mı?

Bodrum'daki bir otelle konuşuyorum ve kabul alma ihtimalim var. Bodrum'daki kira fiyatlarına bakıyorum, çok pahalı. Sizce Bodrum'da yaşanır mı? Bodrum'da yaşayan var mı?
  12. Ü

IPhone'nin Avantajları ve Android Karşılaştırması

En iyi telefon iPhone cihazlardır arkadaşlar çünkü ne virüs girme derdi var ne de yavaşlık sorunu. Telefonları çok hızlı ve güncelleme desteği de uzun süre götürüyor. Tasarımı da hoş, kamerası da iyidir. Android iyi değildir.
  13. Ü

Ne yaptığı belli olmayan kız arkadaş

Teşekkür ederim. Davranışları hiç birbirini tutmuyor. Normalde bir yıldır kafam rahattı. Bir seneden sonra aniden çıkıverdi.
  14. Ü

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. İşten çıktım. İşten çıktığım için düşünmeye bol vaktim oluyor, alakasız konulara bile sarabiliyor insan. Normalde ağır ve yoğun iş hayatım vardı, düşünmeye pek fırsat kalmıyordu. Olmaması da hayırlı olmuş gibi duruyor. Sürekli olarak kimseye ihtiyacım yok...
  15. Ü

Haklısınız. Silen kendisi oldu ve bir yıl sonra dönmeye çalışan da kendisi oldu. Ben de anlayamadım.
  16. Ü

Sanırım haklısınız, teşekkür ederim cevabınız için. İnternette hep okuyordum. Kızların samimiyetine inanan, bir gün yarı yolda kalır yazıyordu. Gerçekten öyleymiş. Sen bıraksan da ben seni bırakmam diyen kız, üçüncü günde terk etti beni.
  17. Ü

Tam da özlediğim zamana denk getirmesi de tesadüf oldu herhalde.
  18. Ü

Benim için önemli bir konu ve danışacak yerim de olmadığı için buraya sormaya karar verdim. Ciddi cevaplar verirseniz benim için çok iyi olur. Ne yapacağımı bilemiyorum. Geçen sene bir kız arkadaşım vardı ve davranışları çok tutarsızdı. Seni hiçbir zaman bırakmam, sen beni bıraksan da ben seni...
  19. Ü

2 gün içinde izmire gideceğim öpüsen ciftler görme ihtimalim varmı?

Denk gelmezsin, neden gelesin? :D
  20. Ü

Xiaomi Redmi Note 10 Pro "güne bir müzikle uyanın" bildirimi

Arkadaşlar selamlar. Bir sorunum var: Sorunum, Xiaomi Redmi Note 10 Pro cihaz kullanıcısıyım. Bir sabah uyandım ve karşıma doğrudan bu bildirim çıktı. Sizde de öyle oldu mu acaba?
Geri