Arama sonuçları: *

1. kelkenan

Wircher 3 nasıl level kasılır

ilk başladığında xp çok önemli gibi gözüküyor ama oynadıkça aslında pek bir önemi yok
  2. kelkenan

Bu sistem alınır mı? Bütçe Max 35.000 TL

olabilir de bakmak lazım
  3. kelkenan

Bu sistem alınır mı? Bütçe Max 35.000 TL

dostum 9060 xt 16 gblık sistemler 33 34k civarına satılıyor (gaming gecesinde denk geldim) 32 gb ram ve 1 tb ssd ile beraber, eğer nvidia kullanıcam illa demiyorsan o sistemlere bakmanı öneririm
  4. kelkenan

İntel arc b580 güncelleme sorunu yardım!

güncel olan sürümle yüklediğin sürüm uyuşuyorsa boş ver kalsın öyle nolcak
  5. kelkenan

Rx7600 vs rtx 5050 hangisi alınır?

dostum ikiside alınmaz bu fiyata bence 3 4 k daha koy 9060 xt 16 gb lı sistem çek
  6. kelkenan

Çözüldü✓ Lol oynarken mouse takılıyor

benimki de öyleydi kanka modem arayüzünden 2.4 ghzi kapattım sadece 5 ghz şu an çakışma durumu oluyordu anladıgım kadarıyla şu an çözüldü 5 ghz de yanlıs bilmiyorsam daha az alana etki ediyor ama daha iyi (yanlıs oalbilir)
  7. kelkenan

internetimin 2.4 ghz özelliğini kapatıp sadece 5 ghz özelliğine geçtim düzelirse bu çözümle düzelecek çözüldü olarak işaretlerim sorun yaşayan arkadaslar direkt ugrasmadan öyle yapsın
  8. kelkenan

şu an farkettim arkadaslar sadece lolde olmuyor mouseyi kablosuz kullandıgım zaman hep oluyor
  9. kelkenan

şu an aldım giriyorum maça 1757432016 hocam yine aynı ya sil yükle de yaptım yüksek performansa da aldım eskisi kadar yok ama yine var yani rahatsız ediyor 1757432239
  10. kelkenan

1000 hz kullanıyorum
  11. kelkenan

kullanmıyorum, şimdi ayarlardan oyundayken istemciyi kapat ayarını aktifleştirdim şu an deniyorum olmazsa sil yükle yapmayı denicem 1757426040 düzelmedi
  12. kelkenan

bende sadece lolde oluyor lolde maçta olmiyim örnek veriyorum mağazada geziyim arkada açık kalsın googledeyken bile oluyor 1757425409 yani silip yükleyecem de üşeniyorum
  13. kelkenan

fps limiti vardı zaten üstüne bide dikey eşitlemeyi açtım değişen bir şey yok
  14. kelkenan

Dostlar sadece lol oynarken bu sorunlar karsılasıyorum, kullandığım mouse atk x1se sürücüleri güncel ekran kartının da sürücülerini tekrar kurdum güncel vsync etkinleştirdim her yolu denedim aygıt yöneticisinden usb nin güç yöneticisini ayarlarını yaptım usb 3.2 ye de taktım 2.0 a da taktım bir...
  15. kelkenan

CS2 Bıçak Almaya Değer mi?

dostum 4000 TL artık o kadar da büyük bir para değil, seni sıkıntıya sokmayacaksa maddi açıdan,mutlu edicekse al geç
  16. kelkenan

40k sistem veya parça önerisi

5060 tili sistem de gelir belki belli olmaz 1757195110 ya bide teknoloji muhabbeti falan var da oyun oynayamak için alıyorsan hiçbir fark olmayacak nerdeyse
  17. kelkenan

beklemek mantıklı olur 34k ya bile çözebilirsiniz bu işi şöyle bir sistem gelmişti 7500f veya 7600 tam hatırlamıyorum 9060 xt 16 gb 16 gb ram (2 li yaparsınız 2k farkla) 1tb ssd 650w psulu kasa b650m (serisini unuttum)
  18. kelkenan

üstad çok iyi değil ya fiyat performans olarak gaming gecesinde hemen hemen aynısı 39k ya falan geliyor
  19. kelkenan

indirimden parça toplanmadığı sürece benim gözümde hazır sistem daha mantıklı, isterseniz birkaç tane sistem bakıp atarım bu fiyat bandına
Geri