Arama sonuçları: *

1. wexernal1

İş Bankası'ndan Bugüne Özel Bedava Kahve

Hocam oluyor sanırım ya yine de yanlış olmasın ama.
  2. wexernal1

İş Bankası'ndan Bugüne Özel Bedava Kahve

Yerel kahve dükkanlarında geçiyor mu acaba, deneyen arkadaşlar var mı?
  3. wexernal1

❌İndirim Bitti! Ugreen 20.000 mAh PD 3.0 Hızlı Şarj Powerbank 1.014TL

Aynen öyle madem stokta yok satmayın aradan da iki gün geçmiş. Ben de peşini bırakmayacağım sonucunu göreceğiz. Komik fakat alıştık artık...
  4. wexernal1

❌İndirim Bitti! Ugreen 20.000 mAh PD 3.0 Hızlı Şarj Powerbank 1.014TL

Müşteri hizmetleri ile konuştum, stok bittiği için satıcı iptal etmiş. Garip olan da şu siparişi hesap sahibi iptal etmiş gibi oldu.
  5. wexernal1

🔥İndirim Avon Parfümlerde Dip Fiyat 😱

Avon Full Speed parfümü hâlâ var mı ya, eskilere götürdü beni şişesi bile değişmemiş. Çok eski ve güzel parfümdür.
  6. wexernal1

Amatör telsizcilik hakkında bilgi almak istiyorum

Tabii hocam lafı olmaz, evet yeşil şeyli yerde sorularınızı cevaplayan bendim. Kullanıcı adım farklı fakat profil fotoğrafım aynı. Bana DM yolu ile ulaşırsanız Telegram kullanıcı adımı paylaşayım, oradan dilediğinizi sorabilirsiniz. :giggle:
  7. wexernal1

🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

Selamlar hocam, bir gün forumdaş buluşması yapabiliriz. Biz de Dörtyol'a az gelmedik, Turunçgil'de az oturmadık. Burada bir çerez dükkanı var. İnternetteki fiyattan biraz daha uyguna geliyor, tavsiye ederim.
  8. wexernal1

Rica ederim hocam ne demek. Sınav için sadece A-B yazan konulardaki sorulara çalışın. Sınava başvuracağınız vakit de A-B lisans sınıfından başvurun. Mors konusuna gelecek olursak sınavda en az 3 soru çıkıyor, daha çok cevapları ezberlerseniz sınavı atlattıktan sonra detaylı şekilde...
  9. wexernal1

Evet hocam, merkezdeyim. Yapılıyor hocam evet, yer fıstığını her şeyde kullanıyoruz. Bir çerez markası var şehrimde online satış da yapıyorlar eğer isterseniz ve fazla tüketiyorsanız linkini verebilirim.
  10. wexernal1

Osmaniye'de yaşayan biri olarak şehrimde yaşayan birini forumda ilk defa gördüm selamlar hocam. İndirim için de sağ olasın hocam, adresi aldım kapılarına gideceğim :D
  11. wexernal1

Hocam selam, biraz geç gördüm kusura bakma. Öncelikle bu hobiye merağınızdan dolayı aramıza hoşgeldiniz. Biraz araştırmalar yaparak RF sinyallerinin mantığını kavrayın. İletişim protokollerine vs. göz gezdirin. Biraz temeli kafanıza oturunca sınav için başvuru aşamasına geçebilirsiniz. Yasalar...
  12. wexernal1

122 TL Dijital Hassas Mutfak Tartısı Elektronik Sf-400 10Kg

Hocam tek başına suç aleti sayılmıyor, yanına sattığı şeyden de lazım. Benim de aklım o hassas tartıda tekrar bir indirimde yakalasam :)
  13. wexernal1

Hocam kullanırlar tabii ki. Adamlar parayı kolay kazanmıyor sonuçta, sıcak fırsat şart :kekw:
  14. wexernal1

Ülkemizde yasaklı maddeleri satışa hazır şekile getirmek amaçlı da kullanılıyor bu hassas teraziler, arkadaşlar da onu kastediyor.
  15. wexernal1

🔥İndirim Varta Şarj cihazı + 4 adet 2100mah AA Şarj Edilebilir Pil 881 TL

Markayı biraz araştırdım, 3 yıl önce Türkiye pazarına girmişler. İthalat ise çinden yapılıyor. Alınıp denenebilir evet fakat bu gibi pillerin nominal değerleri yazandan daha düşük oluyor. Tüm piller için geçerli fakat uzun kullanımda ne olacağı pek belli olmaz. Bu yüzden GP, Duracell veya Varta...
  16. wexernal1

🔥İndirim Varta Şarj cihazı + 4 adet 2100mah AA Şarj Edilebilir Pil 881 TL

Hocam eğer şarj aleti ile almayı düşünmüyorsanız GP marka 2700mah, 6 adet pil 850 TL. https://www.hepsiburada.com/gp-2700-serisi-aa-nimh-sarjli-kalem-pil-6-adet-pm-ofisgulpagp27006
  17. wexernal1

Steam den oyun almak

İninal resmi olarak kapatıldı, faaliyet izinleri durduruldu.
  18. wexernal1

❌İndirim Bitti! 5 Lt Motor Yağı 999 TL + 3 Taksit!

Satıcının sattığı; motul 8100 serisi motor yağının değerlendirmesinde sahte olduğu yazıyor.
  19. wexernal1

🔥İndirim Nothing Headphone (1) 8.499 TL

Bu indirimli Nothing ürünü için ilk platform Trendyol oldu bakalım sırada hangi platform var.
  20. wexernal1

🔥İndirim 🔥Playmobil 70876 Yatağın Altındaki Canavar 137TL🔥

Lavabo pompası yapışıyor mu acaba, kasa için güzel dekor olabilir :kekw:
Geri