Arama sonuçları: *

1. Y

Sistemim nasıl geliştirilebilir?

Ya o ıslemcı pahalıdır ama alabılıyosan al bana göre oyunlarda maks verır ekran kartınlada ıyı calısabılır ama darboğaz yaparmı yapmazmı dıye satıcıya sor ddr5 yanı 3060 ti cok ıyıdır 8 bın 7 bın istiyorsan ılan lınkı atarım
  2. akıllı saat
    Closed

Satılık akıllı saat

600.00 TRY
  3. 2 Adet Beyaz Gigabayt RTX 3070

Comment by 'yasin2334' on the classified ad '2 Adet Beyaz Gigabayt RTX 3070'

Vram olarak kac gb acaba
  4. Y

Çözüldü✓ Arkadaslar pc açtığımda mavı ekran gelıyo ve acılmıyo

Anladım tesekkurler yardımın ıcın
  5. Y

Ramlar 4 gb ama 1 1 1 gıdıyo yanı yaparken 1 koyarak 4 cıkarmıslar ondan sıkıntı olabılırmı
  6. Y

Arkadaslar pc taktığımda ılk önce bıosa benzer bı ekran gelıyo f1 basıyorum ondan sonra bu sıkıntıyla karsılasıyorum
  7. Y

Çözüldü✓ 15 bın 20 arası hazır sıstem onerırmısınız

Bende bb ıyı geceler sahada tesekkurler yardımların ıcın
  8. Y

https://shbd.io/s/PdUZjUh2 herhalde bu değilde Sahıbındene MSI B450 Gaming Plus MAX yazarsan boyle ne bılım mağaza fotografı olan kutunun fotografı ıcının fotografı zaten cok yok
  9. Y

Adam herseyı yazmıs garip adam mağaza gıbı hıcbır sıkıntısı yok turbo ozellıgı ıslemcı ozellıgı en bılım envayı cesıt ozellıgı var dıyo bıos gunceldır dıyo adam herseyı kurmuş 2 bucuk zaten yaparsa pazarlık dusururum
  10. Y

Ya ben hıcbıryerde hepsıburada 10 k yı mağaza ama 2 ıkıncı el vardı oda 10 k dedım noluyo 1754271609 He ya bu 2700 adam sıfır gıbı satıyo
  11. Y

Ya bak aslında kasa var monıtorde milattan kalma vga normalde kasa normalde birden nolduysa ntfsc durdurma kodu verdı sonra mefta bıda cozemedım kaldı
  12. Y

Dogru tesekkurler cevabın ıcın
  13. Y

Yanı suanda 1080ti bıle saf kas gucuyle 150 fps goruyo bence gaza gelmemelıyız 4060 ti ye girersek 3 bın de 2 bende onlar tutsa bız bı 20 24 cıkarız 1754271349
  14. Y

Yokya ben sızın mesajları videoları ızledıkten sonra b450 gamıng plus max 2700 liraymış ıkıncı el sıfırı 10 bın nasıl olduysa m2 sdd kıngston 1200 veya senın onerdıgın hangısı uygunsa ama sdd 2 ıkıncı el ama b450 hangı m2 desteklıyo onu cozemedım turbo boost falan dıyo ama galıba bıde ya 5600...
  15. Y

Noluyo otomatik gıbı ben bukadar sey bılmıyorum pc hakkında
  16. Y

Hızlı yazmaktan 7 yazmışım ya komik 5 olacaktı ve 4 veya klavye otomatik
  17. Y

Sistemim nasıl geliştirilebilir?

i7-10700F: uzun omurlu ve bayabı perfonsman atlarsın biraz tuzludur ama uzun omurludur 3200 MHz hızında, 2x8 GB (toplam 16 GB) yanı 16 gb ram ve 8 ayrı onun yerine 3200 mhz 2×8 takmak daha verimli olacaktır GTX 1070 hala iyi bir kart olsa da, güncel oyunlarda zorlanmaya başladı. * İşlemciyi...
  18. Y

Ryzen 7 7800X3D ve Galax RTX 5070 TI EX Gamer 1-Click OC White sistem önerisi.

Beyaz akvaryum kasa iyi olur bıde watt guc kaynagı yanı 700 80 sertıfıkalı olursa cooler master ozellıkle ama varmı bılmıyorum arastırmak lazım ekran kartınla ıslemcın bence sıkıntı cıkarmaz ıkısıde cok guclu eger 16 takmak ıstıyosan tercıhım dual channel anakartının destekleyip desteklemıdıge...
  19. Y

1754269715 Tesekkurler en cokta bu aklımı karıştırdı yanı uyumlu olcaklarmı zaten hanı okadar yüksek oyunlar degıl oyuzden dedıgıgın gıbı Bi 3060 ti forza 7 dayst to dıe rdr ıkı yeterlı olur tesekkurler yardım ıcın
Geri