Arama sonuçları: *

1. Developer_YSF

Rampage Spear SMX-G68 VS Everest GX69 Javelin Mouse Önerisi

Bu iki mouse arasında kaldım ve ayrıca 600-700tl yi geçmeden daha iyi modeller varsa söyleyebilirsiniz. Ayrıca şuan elimde Everest Starty var https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-everest-gx69-javelin-rgb-kablolu-oyuncu-fiyati,1038853336.html...
  2. Developer_YSF

EKRAN KARTI SICAKLIĞI NORMAL Mİ?

Hayır kartın ayarlarından fan hızını sona alın öyle deneyin birde
  3. Developer_YSF

EKRAN KARTI SICAKLIĞI NORMAL Mİ?

Ayarlardan manuel rpm sona çek öyle dene birde toz falan var mı kasalar kablo ile sıkışık mı ekran akrtı çevresinde ne kadar boşluk avr fotoğraf atsan daha yardımcı olur
  4. Developer_YSF

Çözüldü✓ Donanım bilgim yok ekran kartımı yükseltebilir miyim ?

Yok ya 2020 model lenovo r5 3500u var 12gb ram 4gb ekleme yaptım vega8 grafik var eh mc oynanıyor shader 60 fps ama değiştireceğim bildiğiniz o ucuz f/p iş bilgisayarları gibi klavyesi berbat :/
  5. Developer_YSF

BU SİSTEM MANTİKLİ Mİ ALİNİR Mİ

Bende de tam tersi ekran kartı deyince aklıma direkt amd geliyor nvidia aklıma gelmiyor bile
  6. Developer_YSF

James Donkey 712 Alınır mı?

Havit den şaşma
  7. Developer_YSF

Sunucuma andydesk alternatifi

Developer_YSF
  8. Developer_YSF

70000tl ye gaming bilgisayar önerir misiniz?)(laptop ta olur)

sen ne yapıyorsun o sistem yetmiyor ?
  9. Developer_YSF

nedense ekran akrtı deyince aklıma direkt amd geliyor ekran akrtı alacak olsam amd alırım işlemci de amd 1754407215 benim bu laptop klavyesi gitmiş
  10. Developer_YSF

Arkadaşlar yeni pc aldim Windows kuramiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

dostum sen bios girip usb en başa aldıysan bu yanlış. Doğru olan internete bilgisayarın laptop ise markasını değil şse anakart markanı yazıp boot tuşu yazmak ve sonr ausb yi seçmek. Ama sen şimdilik kurulumu o mavi ekranda yapıp açılmadan önce flash belleği çıkarabilir veya o tuşa basıp ssd...
  11. Developer_YSF

bulamıyor discord nick bu değil mi ?
  12. Developer_YSF

evet olur ama bence önce ekran kartından başla diğerlerinin fiyatları daha stabil
  13. Developer_YSF

dc olmaz mı ?
  14. Developer_YSF

sunucu ip verirsin değil mi bir ara herkese açık yapacaksan (32 gb ram herhalde herkese açıktır)
  15. Developer_YSF

16x2 yap ekran kartı yükselt anakart b550 falan yap aklıma bu geldi
  16. Developer_YSF

Rtx 5000 sarısı win10 kurulurmu

yok ya benden daha iyi biliyorsun sen biliyorsun işleri ya bu arada tekrardan okuyunca hakikatten dalga geçiyorum gibi duruyormuş
  17. Developer_YSF

yok lan harbi hakikatten modded e göre debloat mantıklı aklıma gelmemişti ben seninle niye ve nasıl dalga geçeyim ya ?
  18. Developer_YSF

al işte l tuşu basmamış kavyesi yazmışım :cautious: 1754406027 sen niye bu kadar iyi birisn ya ? çok mantıklı söyledin adamsın
  19. Developer_YSF

ben linux kullanana kadar kullandım pek bir sorununu görmedim ama tabii programı var kendisi modlasa daha temiz olur yusuf ipek yt kanalında bir video vardı o konud ahaklısın aslında bunu yazacaktım daha güvenli diye uğraşmak istemez belki diye yazmadım 1754405952 o değilde benim klavye sıkıntı...
  20. Developer_YSF

yapmamanı tavsiye ederim. Onun yerine windows 11 atlas os falan kur daha temiz olur gibi. çünkü şimdi 3 ay ayarlayacaksın sistei hop destek gitti uyumluluk düştü
Geri