Arama sonuçları: *

1. T

HP 2B5E Anakarta SSD Tavsiyesi

tamamdır teşekkürler
  2. T

sata kaç peki hiç bi bilgim yokta ssd konusunda hemde F/P olarak önerin var mıdır
  3. T

4. T

Arkadaşlar SSD almayı düşünüyorum ama uyumluluğu nasıl anlayacağımı bilmiyorum anakartım HP2B5E buna uygun ssd önerebilir misiniz.
  5. T

Eski nesil konsol alınır mı ?

cevapladığın için çok teşekkür ederim galiba bende one s alıcam media marktta 0 yanına forza horizon 4 2300 onu almayı düşünüyorum
  6. T

tamamdır bakıcam bazı yerlerde xbox one s alınmaz 20-30 fps anca 30 fps bile görmüyo diyolar o yüzden bayaa çekingendim
  7. T

tmmdır teşekkürler
  8. T

bir şey sormak istiyorum bu 2 yıl da sadece microsoft oyunları mı çıkar yoksa diğer markaların oyunlarıda çıkar mı 1606236162 :):)bi kaç tane oyun dışında yeni nesil merakım yok gamepasstaki oyunlar sence nasıl 1606236210 :):)bi kaç tane oyun dışında yeni nesil merakım yok gamepasstaki oyunlar...
  9. T

cevap verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar
  10. T

Merhaba arkadaşlar xbox series x vs s çıktı ama microsoft 2 yıl daha yeni oyunlar xbox one serisine de gelecek dedi bu yüzden hala xbox one s alınır mı ?
  11. T

Powerline Adaptör Öneri

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım modemi taşıyamayacağım bir yerde ve kabloda çekemiyorum bu yüzden powerline almaya karar verdim hangini almalıyım wi-fi ile bağlanabilme özelliği de olursa işime gelir şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum
  12. T

PUBG FPS drop

Ama başlangıçta değil oyunun ortasında yiyorum 1590254765 7200 RPM
  13. T

PUBG FPS drop

Ssd im yok
  14. T

PUBG FPS drop

arkadaşlar İ-5 6500 3.2ghz 1050ti 4 gb 12gb ram 2133mhz pubg de drop yiyorum her şey endüşükte ve kaliteyi düşürüyorum ama yine drop yiyorum 8+4 ram larim onu 8+8 yapsam drop düzeliri mi veya ne yapmam lazım zaten en düşük ayarlarda oynıcam (adam görmek için) bi yardım ederseniz sevinirim
Geri