Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

fixlenmemiş ama trendyol kartları anlık olarak fixlemeye devam ediyor bende bir gruba bakarak iletiyorum orası güncelliyor
  2. M

fixlenmedi hala devam ediyor bybit global ile de güncel sipariş geçen var 1766087388 yeni kod da eklenmiş
  3. M

hocam çalmışsınız bir kanaldan bunu 1766080358 evet aynı yazıymıs
  4. M

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

okudum zaten de çoğu olmuyor konu biraz çorba gibi anlatılmıs
  5. M

bende tam bilmiyorum bahsettiğim grupta moneypay paylaşılmıştı güncel diye
  6. M

aktif hala çalışıyor bende bir gruptan görmüştüm ordan yardımcı oldular bazen ödeme yöntemleri fixlenebiliyor yeni yöntem bulununca tekrar sipariş edilebiliyor kampanya çok iyi
  7. M

🔥İndirim Dark Freezer X123 549 TL

i3 12100f kullanıyorum stok fan yetiyor ama bunu alsam ek olarak ortalama ne kadar derece fark eder
  8. M

Yeni toplanılan sistem görüntü vermiyor

Bir arkadaşım PSU kaynaklı olduğunu söylüyor eğer öyleyse yenisini almayı düşünüyorum ancak emin değilim boşa da almak istemiyorum bakıp yardımcı olucak biri yok mudur
  9. M

Yardım Acil PSU Anakarta Bağlamaya Yardım

Boost ile işim olmaz kapatırım kapatmasına da sistem birleştirdim görüntü veriyor ama siyah satıcıya ulaştım PSU kaynaklı olabilir diyor PSU eski bir fsp marka 400w önceki sistemde kullanıyordum çalışıyor yani ama durum böyle bir süre de açık bıraktım bir görüntü gidip gelmeye başladı video...
  10. M

Yeni toplanılan sistem görüntü vermiyor

Yeni topladım ekran kartı çalışıyor eminim görüntü de aslında aktarılıyor onda da sorun yok ancak sadece siyah bios yazısı falan da açılmıyor Klavyenin caps tuşu da açılıyor monitörün görüntü olduğuna dair olan mavi ışığı da yanıyor problemi bir türlü bulamadım PSU ve ekran kartı eski...
  11. M

Bilgim var 1050ti takılı hocam 1754933597 Beklettim tek kanal ram takılı bir süre tepki yok sonrasında siyah görüntü geliyor yani sonuç aynı oldu anlayamadım bir türlü
  12. M

Teşekkürler ayrıca görsel kısmında PSU'dan çıkan bir kablo daha eklemiştim onun bir önemi var mı varsa nereye takılıyor sistemi hala çalıştıramadım 🥲 görüntü geliyor ancak komple siyah bios Windows ekranı gelmiyor sorunun kaynağını bir türlü bulamadım
  13. M

Herhangi bir zarar olmaz mı diyorsunuz yani
  14. M

Teşekkürler hocam işime yarar montajda
  15. M

Yardım için sağolun
  16. M

İ3 12100f henüz takmadım
  17. M

Yani PSU değişimi şart doğru mu anladım
  18. M

Peki hocam dönüştürücü gibi bir alet var mı yoksa PSU değişimi şart mı
  19. M

Eski bir anakart kullandığım için pek alışkın olmadığım giriş çıkışlar gördüm biraz aradım webden pek sonuç bulamadım Anakart gigabyte h610m k PSU FSP 400W bir modeli (H610'a geçiş yaptım) Sağ üstteki CPU fanı için onu biliyorum ancak sol üsttekine uygun olanı PSU kablolarında bulamadım eski...
  20. M

Uygun fiyata anakart ve işlemci öneri

ddr3 sistem var ancak çok eski olduğundan dolayı içinden alabileceğim tek parça ekran kartıydı
Geri