Arama sonuçları: *

1. I

Sistem için son kontroller

5000 serisinde pny nasıl bir şey bilmiyorum ama knk ne de olsa 10 yıl falan kullanacam. Bu adamın yaptığı testlerin performansı ya da sıcaklıkları bence bir anlam ifade etmez, önemli olan 10 Yıl gibi uzun vadeler dayanabilir mi. Mesela benimkine bak hem 3 fanlı hem de gaming serisi ki zaten bu...
  2. I

Bu arada ben mi körüm yoksa öyle bir şey yazmıyor mu Şey yazmış adam bunlar çıktığı zamandan önce yazılmış yazı Ve dostum pny'ye laf yok ama alt segment modelinden bahsediyoruz ve 10 YIL
  3. I

Knk valla ben de o modeli düşünmüştüm de hem yan üretici pny gibi bir idarelik marka hem de onun da giriş segmenti ve yazdığım gibi 10 yıl gibi uzun bir süreden bahsediyoruz. Evet ilk sistemim biraz yeniyim tercih konusunda hatalarım olabilir ama ömürlük bir şey olacağı için o ekran kartını alamam
  4. I

Parçalar birbirleriyle uyumlu mu, herhangi bir sıkıntı çıkar mı ve attığım linklerdeki satıcılar güvenilir mi? işlemci: R7 7700 https://tr.aliexpress.com/item/1005005727055572.html Ekran kartı...
  5. I

SİSTEM TAVSİYESİ PARÇALAR BİRBİRİ İLE UYUMLU MU ?

Hocam dizmişsin de geri kalan parçalara ne koydun sırf ekran kartım en yenisi olsun diye de herşeyi ona yatırmaya gerek yok Aynı şekilde 7800XT sırf 9060XT çıktı diye çöpe atılacaksa o da 1-2 sene sonra yeni nesli çıktı diye atılır.
Geri