Arama sonuçları: *

1. E

İphone 13 pro max toplama vs orjinal

Arkadaşlar selamlar yurt dışı iPhone 13 Pro Max arıyordum bugün bir telefon gördüm aşağıya fotoğrafını ekledim gümüş renk olan satıcı toplama olmadığını söyledi bende test etmek için SIM kart yuvasını çıkarıp üfledim herhangi bir yerden hava sızıntısı olmadı model ismi de m ile başlıyordu fakat...
  2. E

Tarayıcı açıkken ekran kararması

Hocam tarayıcıdan kaynaklı değil gibi çünkü her tarayıcıda aynı sorun oluyor.
  3. E

Tarayıcı açıkken ekran kararması

Arkadaşlar selamlar, monitörüm tarayıcı (choreme ve Microsoft Edge) açıkken anlık olarak dalgalanmalar ve siyah kararmalar yapıyordu başta sorun monitörde sandım garantiye göndereyim dedim fakat tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatınca sorun düzeldi fakat her açtığım videoda acayip...
  4. E

High Power 1200W 80+Gold PSU vs Delta 850W 80+Gold PSU

Arkadaşlar selamlar bu iki PSU arasında kaldım. Delta olan sıfır ürün fiyatı 3500 High Power ise az kullanılmış ürün onunda fiyatı 4000 ben High Power'den yanayım fakat bu watt ve amper değerleri hangisinin iyidir ya da parça kalitesi olarak hangisi daha iyidir? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı...
  5. E

Bilgisayarım bazı oyunlara girdiğimde kapanıyor ve kendini tekrardan başlatıyor

Arkadaşlar selamlar,kısa devre sonucunda anakartımı ve işlemcimi yeniledim ve anakartı gigabyte b450m s2h dan msi b550 a pro ya yükselttim.Eski sistemimde hiçbir sorun yoktu ve her açtığm oyunu 2k ultra ayarlarda oynıyabiliyordum.Ama şimdi anakart ve işlemci yenilemesinden sonra bazı oyunlara...
  6. E

Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi

Hocam ben bu sistemi 1 ay 2k ultra ayarlarda kullandım ne olduysa yeni anakart ve işlemciye geçtiğimde oldu
  7. E

Sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi

Amd ryzen 5 5600x işlemci,XFX SPEEDSTER Rx 6900xt 16GB ekran kartı,MSI B550 A PRO anakart,2×8 ripjaws ddr4 3200mhz ram,Highpower 600W 85+bronze PSU,Kingston 500gb M2 ssd. 1756571053 Hocam sıcaklıklara baktım herhangi bir anormallik yoktu,başka bir ekran kartı ile deneme imkanım yok maalesef
  8. E

Arkadaşlar selamlar, sorunsuz kullandığım sistemim benim hatam sonucu kısa devre yaptı ve anakart ile işlemciyi yeniledim,fakat şimdi bir oyuna girdiğimde örneğin pubg girer girmez sistem kapanıyor ve 4 saniye sonra kendini açıyor.Aynı durum furmark testindede geçerli furmarka girer girmez...
  9. E

Anakart ve işlemci driver güncelleme

Arkadaşlar selamlar,kısa devre sonucu işlemcim ve anakartım bozulmuştu ve bende yenilerini aldım şimdi driver güncellemede sadece anakart ve işlemcinin driverlerinimi güncellemeliyim yoksa tüm sistemin driverlerini güncellemelimiyim?
  10. E

Amd ryzen 7 5700x vs Amd ryzen 5 5600x güç tüketimi

Abdullah abl cevabın için çok teşekkür ederim.Psum high power 600w 80+ senin fp sistemine birkaç ekleme yapıp yukseltmistim
  11. E

Amd ryzen 7 5700x vs Amd ryzen 5 5600x güç tüketimi

Arkadaşlar selamlar, 5 5600X sahibiydim fakat işlemcim bozuldu. Ben de işlemciyi yükselteyim dedim fakat PSU'm 600W. Sizce yeterli olur mu? Ekran kartım RX 6900 XT. Sizce işlemci yükseltmeme gerek var mı?
  12. E

Bilgisayarım çalışıyor fakat görüntü vermiyor

Resetledim fakat düzelmedi hocam. 1754792094 1754792176 Denedim hocam maalesef düzelmedi yine.
  13. E

Hocam ramlari çıkardım silgiyle sildim fakat yine görüntü vermedi,ekstra olarak sistemi kapatma tuşuna bastığımda kapanmıyor ve klavyenin ışığı yanmıyor.
  14. E

Hocam sizin sıkıntı ekran kartında
  15. E

Hocam sizde de kapama tuşuna basınca sistem kapanmıyormu? Birde klavye ışığım yanmıyor aynı şey sizdede varmı?
  16. E

Ekledim hocam
  17. E

Sistem açıkken tüm parçalar takılıyken değilmi hocam?
  18. E

Deneyeceğim hocam teşekkürler 1754755556 Biosu güncel hocam işlemcimle uyumlu
  19. E

Hepsi tam takılı hiç bir sorunu yok ekran kartımı eski sistemde denedim sorunsuz çalışıyor
  20. E

Hocam pinlerin hepsi sağlam yeni baktım
Geri