Arama sonuçları: *

1. E

Pcmi 2. Elden ne kadara satabilirim

Özelden vs konuşma şansımız varmı hocam ben pcyi gösteririm sen gösterirsin
  2. E

Garantisi vs ne kadarlık kutu fatura varmı
  3. E

Hocam sen neden değiştirmek istiyorsun
  4. E

Uniye geçtiğim için macbook falan almayı düşünüyorum monitorumde ufak bir sorun da bu düşüncemi tetikledi ve garantisi var faturası var gpu, ram ve sıvı soğutucunun kutusu var
  5. E

5070ti Gpu, ryzen 7 9700x, msi pro b650s wifi bluettoth anakart, twinmos 6000mhz 32gb ram, 1tb ssd okuma yazma hızları 6kdan yüksek, aigo ai dn 360d sıvı soğutma, 360mm sıvı soğutma destekler bir kasa boyutunu unuttum, fsp hydro k pro 750w 80+ bronze psu
  6. E

ALTYAPI GELMEME SORUNU

keyiflerine bağlı diye kötü internete mahkum kalmak istemiyorum hemde uçuk fiyatlara
  7. E

ALTYAPI GELMEME SORUNU

1 2 sokak ötede internet alt yapısı var. 8 senedir Tt şubesine gidip geliyoruz ama alt yapı hala gelmiyor büyük ihtimal bir tanıdığımız vs olmadığı için. Magnet kullanıyoruz uçuk fiyat, kötü internet ne yapabilirim sesimi nasıl duyurabilirim sokağıma nasıl internet getirebilirim (aile büyükleri...
  8. E

Psu'm ekran kartıma yeterli w degerini sağlamıyor ne yapmalıyım

Yeni bir sistem aldım internetten ufak bi araştırdım 5070ti aldım 750wattlık + bronze sertifikalı psu yeter dedim aldığım sitedede daha yüksek yoktu açıkçası psu'nun ekran kartına verebildiği watt degeri 300müş ama 5070ti yük altında 325w değerlerini görebiliyormuş korkmalımıyım, psu'yu uzun...
Geri