Arama sonuçları: *

1. F

ACİLL 4.500 TL MONİTÖR

Teşşekürler 1758638152 Teşşekür ederim
  2. F

ACİLL 4.500 TL MONİTÖR

Çoğunlukla fps oyunları oynıyorum ıps panel olsa güzel olur en fazla 4.700 TL'ye çıkabilirim acil yardım bekliyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşşekürler
  3. F

FREEDOWS MASAÜSTÜ PC YE WİNDOWS 11 KURAMIYORUM ACİLLL YARDIM(AMD)

Arkadaşlar selamlae masaüstü pc ye windows 11 kurarken kurma ekranı geldiği zaman usbinin içindeki dosyaları görmüyor biostan kontrol ettiğim zaman hem ssdiyi hemde flashı görmesine rağmen windows dosyalarını göstermiyo ve boş diyor çok acil yardıma ihityacım var(işlemcim amd 7600)
  4. F

27 inç 8 bin tl acill monitör önerisi

Teşşekür ediyorum
  5. F

Teşşekür ediyorum son olarak rampage hazır klavye+mouse+kulaklıklar var tabii ki üstü düzey ürünler değiller fakat durumu düzeltinceye kadar bunlarla idare etmek zorunda kalcam gibi duruyor siz önerir misiniz 1755626150 Teşşekürler
  6. F

Kullanıyor musunuz hocam nasıl 1755625890 Bu oldukça iyimiş kuklanıyor musunuz öneriri msiniz
  7. F

Ya zaten 240 hz üstü bana da gereksiz geliyor senin önerebileceğin 8k civarı varmıdır 2k
  8. F

Hocam hzsi 180 olan bir şey bulabilir miyiz o fiyata ve biliyorum excalibur kötü marka fakat 300 hz lik monitörüne baktım açıkcası çok da kötü yorumları yoltu incelemede de dış malzeme kalitesi hariç çok da bir şeyi eleştirmedi güvendiğim bir kanaldı ayrıyeten alan kişiler överken almayan...
  9. F

Selamlae başlıkta yazdığı üzere bütçem çok üst düzey bir şey önerilemsiği sürece maalesef sekiz bini geçemez ayrıyeten rampage in klavye+mouse setleri var oldukça ucuz tabii ki bir swtichli klavye performansı beklemiyorum fakat sizce alınır mı önerilerinizi bekliyorum
  10. F

3000 tl en az ℅68 boy gaming klavye arıyorum

Öncelikle teşşekür ederim bugün mediamarkt da gördüm bunu fakat fiyatı oldukça ucuz sıkıntı yaşatıt mı aynısnın birde sadce mouse ve klavye olan seti var siz önerir misiniz nasıl sizce kullanıyorsanız
  11. F

Öncelijle teşşekür ediyorum fakat mouse olarak logitech 402 alıcam gibi duruyır açıkcası şuanda maalesef bütçem de sıkıntıta uğradı kalvye içim 2000 TL'ye kadar düşmek zorunda kaldım ve böyle giderse gamepower eva 7 veya suki modelini alcam siz ne dersiniz
  12. F

Teşşekür ediyorum fakat mouse ve kulaklık bütçemi aşırıyor maalesf kulaklıkla mouse toplamı en fazla 43k civarı olabilir
  13. F

Selamlar hem fps oyunlarında hemde diğer işlerimde beni üzmicek klavye arıyorum abartı şekilde olmazsa sesli olmasında sıkıntı yok bütçem biraz esnetilebilir klavye+mouse+kulaklık için 6 bin tl ye yakın bütçem var mouse ve kulaklık önerizide beklerim
  14. F

32 inç 2k 180 hz monitör önerisi ACİLL!!

Teşşekür ediyorum
  15. F

Hocam samsungun indirimleri hakkınds bilgin var mı eğer öğrenci indirimi iyi miktardaysa g65b düşünebilirim
  16. F

Hocam siz de haklısınız dell i biliyorum zaten fakat bu kültüre yabancı olduğum için sadece çevremden duyduğum asla monster almamam yönünde olduğu için fikrim vardı monster hakkında
  17. F

Birde markayı biliyorum ama monster gibi adı çıkmış bir marka değil demi ilk dega sistem topluylorum çoğu markaya yabancıyım birde g5 modeli hakkında herkes çok farklı şeyler diyo kimisi çok memnun kimisi ise hayal kırıklığı diyor siz ne dersiniz
  18. F

Teşekkür ediyorum hocam en azından 165 hz den aşağı olmasa iyi olur ondan dolayo 2.linke baktım bütçemi biraz aşırıyor ama araştırmaya devam edeceğim
  19. F

Kanka valo falanda oynuyorum ama öyle çok rekabetçi değil gold elo da keyfi oynuyorum ama valo oynarken de hz den dolayı üzmesini istemem
  20. F

Birkaç monitöre baktım biri [H3 id='Aryond+A32+V2']Aryond A32 V2 [/H3] Bu monitör için ghostling sorunu çok fazla dediler fakat biride yorumlarda vol2 de düzeltildi dedi sizce değer mi monster olmasına rağmen diğeride SAMSUNG ODYSEY G5 2K 32 İNÇ CURVED 180 HZ bu da genel anlamda çom...
Geri