Arama sonuçları: *

1. T

MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi PZ anakarta ikinci RAM'i takınca sistem çalışmıyor

Testlerden sonra son durumum şu ki B hattı direlt olarak iş görmüyor, dual channel ancak a1-a2'de oluyor ve sistem diğer hiçbir pinde single olarak da çalışmıyor. Sanırım b hattı arızalı ama neyden kaynaklı bir fikrim yok
  2. T

MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi PZ anakarta ikinci RAM'i takınca sistem çalışmıyor

MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi PZ modelinde yaşıyorum söz konusu sorunu. G.Skill Ripjaws M5 RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL36 RAM'leri kullanıyorum. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Kırmızı ve sarı ışıklar yanıyor anakartta. Tek RAM'de belirli bir süre sonra tanımlayabiliyor ve...
  3. T

Arkadaşlarım için topladığım 5060 sistem nasıl?

Hocam amd alamıyoruz render işleri var. B650mr nedir bilmiyorum tam model yazarsanız iyi olur. Ram güven vermiyor. İşlemci soğutucu yeterli olduğundan emin misiniz, en azından se 214 xt falan. Hocam size fp demedim ki fp değilse başka model önerin ona göre değerlendireyim. 1757790433 Ne...
  4. T

35 civarına geliyor toplam, tek tek alıp toplayacağım. 35k hocam daha üst model alamam anca f/p önerirseniz falan. Başka öneriniz var mı hocam?
  5. T

Amd ryzen 5 7500f, Gigabyte rtx 5060 Windforce OC 8gb GV N5060WF2OC 8GD 128Bit GDDR7 8GB ekran kartı, XPG Lancer Blade 16 gb 6000mhz cl36, Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCI Express 4.0 1 tb m2 ssd, Colorful BATTLE AX B650M PLUS WIFI V15, Thermal right peerless Assassin 120 SE ARGB...
  6. T

X870 Aorus Elite ice vs b850-a vs x870 Pro Rs Asrock

Daha almadım uzun vadeli bir sistem topluyorum yani indirim bekliyorum. Ben de bu iki modelden hangisi önce İncehesap cuma gecesinde iyi indirime girerse onu alacağım. İki model de alınır.
  7. T

Toplamış olduğum sistem nasıl?

Benim bildiğim kadarıyla işlemcinin kendisini soğutma amacıyla performansından bilerek ödün vererek serinlemesi durumu, eğer soğumasına gerek kalmazsa darboğaz yapmaz.
  8. T

Hocam darboğaz sorunu olmaz bence, soğutucum sağlam çünkü.
  9. T

Oyun performansı olarak farkı nasıldır hocam?
  10. T

Hocam fps oynayacağım FHD fakat aynı zamanda 4k şeklinde de kullanacağım hikayeli oyunlar için. 9900x biraz fazla pahalı alamayabilirim, planımda o vardı aslında ama pahalı geldi.
  11. T

118 civarı fakat parçaları tek tek toplayacağım ve incehesap cuma indirimlerini kovalayacağım. 100k civarına geliyor fakat ben zaten bir anda almayacağım. 1 yılda tek tel alarak toplayacağım. Bunun sebebi bütçemin aylık yenileniyor olması ve tekte almaya çalışırsam zamlarla çok ödeyecek olmam.
  12. T

Merhaba, ileriye dönük bir beyaz sistem topluyorum, uyum ve F/P açısından değerlendirirseniz sevinirim. Ekran kartı: Galax Ex Gamer 1-Click 5070 Ti beyaz / Gigabyte Aero OC. İşlemci: 7800x3D. Anakart: Gigabyte X870 Aorus Elite ice / ASUS ROG STRIX B850-A (İncehesap'ta önce indirime gireni...
  13. T

Tamamdır hocam.
  14. T

Hocam Galax'ın performansı karşılaştırmalarda çok fazla kartı geçmiş diğerlerinden ucuz olmasına rağmen, alınır mı?
  15. T

Tamamdır hocam sağolun.
  16. T

Bi bakalım hocam o model stoğa gelince fiyatına. Wrap işinden emin değilim zor değil mi
  17. T

Hocam bütçem belki yetmezse beyaz galax modeli nasıldır veya Gigabyte gibi kalın bir model var mıdır beyaz.
  18. T

Sağolun hocam, yanına da galiba renk uyumu için Gigabyte 5070 Ti Aero OC alacağım. Hem tank gibi gözüküyor
  19. T

Gigabyte'ın vrm soğutması konusunda yetersiz olduğu söylenmişti, bilgisi olan var mı?
  20. T

Alttaki üç anakart arasında kaldım, sizce hangisi daha iyi? Beyaz olması gerekiyor ve yine 4 adet m2 slotu olmalı. 10-14k arası f/p başka kartlar da önerebilirsiniz. 7800x3d ve 5070 ti ile kullanacağım ve Lian li ekosistem olacak...
Geri