Arama sonuçları: *

1. emincck

Yardım Mouselardan hangileri daha iyi

Pulsar X2 CrazyLight Wireless Mouse almalısın
  2. emincck

Pulsar X2 Crazylight Wireless Medium (Wildscape Forest) Aldım, Kullanan Var mı?

Selamlar. Bugün Pulsar X2 CrazyLight Wireless Mouse (Medium / Wildscape Forest) siparişini verdim. Yaklaşık 2.5 aydır Logitech G Pro X Superlight 2 DEX kullanıyordum fakat ergonomik shape bana bir türlü uymadı. Özellikle uzun kullanımda avuç içimin orta parmak altındaki kısmında rahatsızlık...
  3. emincck

2500 TL'ye Manyetik Klavye

Ben aldim stabilizeri baha kötü keycapsler bıngıl bıngıl space ve enter tusu cırtlak ses cıkarıyor almaz olaydım elimde kaldı
  4. emincck

RTX 2080 mi Rx6600 Mü

Kanka ben maalesef istanbuldayım bende elden vermeyi tercih ederim zaten alacak kisi test edip icine sinerse almalı
  5. emincck

RTX 2080 mi Rx6600 Mü

Kanka 3yıldır 1440p monıtorde asus dual rx6600 kullanan birisi olarak söylüyorum kesinlikle alınır istersen sana satabilirim elimdekini kart tertemiz rdr2 yuksek optımıze ayarlarda sabit 70fps alarak 250saat oynadım sen düşün
  6. logıtech g pro x superlıght 2 dex 22 ay garantılı

Satılık logıtech g pro x superlıght 2 dex 22 ay garantılı

Superlıght 2 Dex 2aylık 2ay kullandim 1yıl 10 ay garantisi devam etmekde gaming gen tr garantili şuan özellikleri ve sensörü piyasada en üst seviye izleme değerleri hicbir mouede yok kutusu aksesuarları tam mevcut çift tıklama vesaire hiçbir sorunu yoktur aynı zamanda kozmetik olarakda tertemiz...
    4,900.00 TRY
    4,900.00 TRY to 4,600.00 TRY
  7. emincck

Çözüldü✓ Manyetik 75 Klavye Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/833406/mchose-ace-68-super-e-sport-black-topographic-e-ttc-dragon-lord-manyetik-switch-8k-hz-hall-effect-hotswap-rgb-ingilizce-mekanik-gaming-klavye-mc-ace68-33/ buna bakabılırsın kenks 1784752019 kankam bu arada mouse yukseltme dusunursen actıgım konuya goz...
Geri