Arama sonuçları: *

1. B

Walpaper engıne sıyah ekran sorunu.

Sa arkadaşlar bugun walpaper engıne aldım ama sadece kendı verdıgı default hareketlı walpaperlar çalısıyor magazadan ındırdıklerım siyah ekran veriyor
  2. B

Bu sisteme bu fiyat iyi mi? sizce.

Diğer insanların fikirlerini görüşlerini almak için yazdım eğer rahatsız isen konuya bakmadan geçebilirdin.
  3. B

Bu sisteme bu fiyat iyi mi? sizce.

Merhaba 15 k ya bir sistem aldım sizce iyi mi?(jelatinleri üstğnde yeni sistem) Kasa: corsair carbide spec-delta rgb Psu: corsair 650w 80plus Anakart: gigabayt b450 plus İşlemci: ryzen 5 5600x Ram: corsair 8*2 16gb 3600mhz Ssd: m2 512gb Ekran kartı: zotac rtx 3060ti.
  4. B

20 bin tl için sistem öneri.

Hangi kartlar mesela?
  5. B

Ama ekran kartına 3-4 butce kalıyo
  6. B

20 bin tl lik bir sistem önerisi varmı. 2. El de olur. Valorant odaklı bir pc olsun. Olabiliyorsa DDR 5 öneri alabilirim.
  7. B

Rx 6700 ekran kartı iyi mi? sizce.

Sizce valorant için r 5 7500f ile birlikte kullanılırmı?
  8. B

Rx 6700 ekran kartı iyi mi? sizce.

Rx 6700 ekran kartı iyi mi? arkadaşlar sizce. Ve rx 6700'ün rakibi hangi karttır. Şimdiden teşekkürler.
  9. B

VALORANT HESABIM KAÇ TL EDER

Kaç tl eder
  10. B

VALORANT HESABIM KAÇ TL EDER

Bu hesabımın içinde olanlar İÇİNDE OLAN VANDAL SKİNLERİ ŞUNLARDIR İYON VANDAL YILDIZ BELASI VANDAL KAOS VANDAL KURONAMİ VANDAL ULUPENÇE VANDAL GAİA VANDAL DİĞER SKİNLER SERİ TETİK SHERİFF SPECTRUM PHANTOM ASİL SPECTRE UFUK SPECTRE YİTİK CLASSİC RADİANT ENTERTAİNMENT SYSTEM OPERATÖR...
Geri