Arama sonuçları: *

1. F

Tulpar oto dolandırıcıdır

Savcılığa vereli 1 hafta oldu hala site açık diyebileceğim bir şey yok yazıklar olsun bu kadar yavaş işleyen önemsiz devlet kurumlarına, Siyasilerden birine küfür etsen ertesi güne kapına gelirler ama yazık hakkım haram olsun önce bu dolandırıcı şerefsizlere sonra bunu engelleyemeyen kurumlara
  2. F

Keşke benimde o kadar olsaydı, giden gitti başkalarının canı yanmasın sen ben şikayet etmezsek bu namussuzlar insanları dolandirmaya devam edecek inşallah bulunup demir parmaklıklar arkasında ömürleri çürür
  3. F

Dolandirildiktan sonra açtık hesapları asıl sen kimsin de bu adamları savunmaya çalışıyorsun milletin parasi gitmiş canı yanmış burda yaptığı yorumlara bak
  4. F

0531 621 9369 numaralı telefondan arayıp tekrardan faturanızı basamadik para gönderir misiniz diyor bide o.evladi çocuğun teki 17 -18 yaşında çocuklara dolandirildik şaka gibi
  5. F

Ben bugün savcılığa verdim siz ne yaptınız
  6. F

Şikayet varda birisi yazmış ona da bir bakın isterseniz daha önce 3 defa isim değiştirmiş bu site hep farklı isim tasarımla insanları sürekli dolandırmaya devam ediyormuş
  7. F

Ben kartımı kapattirdim alisveris denediğim kartımı, önceden bilgileri alıp bir şeyler yapmış olabilirler mi provizyonda falan işlem göremedim muhtemelen nakiti cukkalayip toz olacaklar
  8. F

Eski sahibi de mi bu adamlarmış yani dolandırıcı olmama ihtimalleri var mı
  9. F

Eline koluna sağlık bugün bende gidip şikayetçi olacağım senin gene iyiymiş ben 6000 dolandirildim içime oturuyor mal yerine koyulduk resmen. Site hala açık hala binlerce kişi dolandiriliyor acilen engel olmak lazım başkalarının canı yanmasın
  10. F

Hocam şikayet edeceğim beni 6000 tl dolandirdilar parayı kurtaramaz miyiz devlet bulamaz mi bunları savcılığa gideceğim yarin 1755010102 Eft attığınız kişinin banka hesabı mehmet gündoğdu adına mıydı
  11. F

Siz ne kadarlık alışveriş yapmıştınız ve tarih ne zamandı savcılığa gideceğim ben belgeleri hazırlıyorum varsa fikriniz ortak hareket edelim nereden düştüysek Allah kahretsin bunlari 1755007378 Internette belirttikleri adres eski bir soba fabrikası neden kontrol etmedim nasıl aldandık akıl...
  12. F

Siz ne kadarlık alışveriş yapmıştınız ve tarih kaçtı
  13. F

Hangi sayfayı kopyaladılar acaba savcılığa verecegim bulurlar umarim
  14. F

Bende alışveriş yaptım ordan 4 adet lastik gelmedi hala dolandirildik mi nereye gidebiliriz şikayet amaçlı parayı geri alamaz mıyız
Geri