Arama sonuçları: *

• Users: Allnn
  • Order by date
  1. A

1m civarı Elektrikli araba

Uzun ömürlü mümkünse uzun menzilli elektrikli araba önerir misiniz?
  2. A

Argb kontrolcü önerisi

Olur ozaman tamamdır teşekkürler 1756277601 Kontrolcüler öyle oluyormu
  3. A

Argb kontrolcü önerisi

Basit bir kontrolcü olsun yete bir tek 120mm sıvı soğutucuyu takıcam 3 pin 5 v dişi girişi var ona göre bir uc lazım kumandalı olursa iyi olur anakartta 12v 4 pin erkek uc var anakarta bağlanmasına gerek yok ama 500 tl civarı bütcem bar
  4. A

Yardım 4-5 k monitör önerisi

AOC 24G42E
  5. A

Yardım Aoc servisi monitör değişimi

Servis ile ilgili çok bilgim yok, hocam ondan danışıyorum size zaten böyle çıkışmanızada gerek yok bilmiyorum normal haliniz mi ama biraz agrasifli bir yazı algıladım
  6. A

Pardon hocam unutmuşum konuya odaklandım da biraz 1755415361 Peki satıp ktc almak sizce mantıklımı 1755415528 Hocam forumlarda açılan konularda bu modelli monitörlere sahip bazı kişiler durduk yere monitörde çizgi oluştığunu kapandığımı söylediler, bende onlara dayanarka aynı sıkıntıyı yaşamal...
  7. A

G29 ile hangi oyunlari oynamaliyim

Ets yükle sonrada truckers mp serverlarına gir baya eğlenceli oluyor belki seversin
  8. A

Garantisi devam eden 2. El aoc 27g2sp modelli bir monitör aldım hiç bir sıkıntısı yok ölü piksel vesayre @İsimbulamajim hocam aoc yetkili servisinden değiştirmemi söyledi aoc 25G3ZM modeli ile çünkü sağlam bir model değilmiş, aoc servisi ile bilgisi olan varmı onlara ne söylemeliyim değiştirmerk...
  9. A

Kaliteli va panelli monitör ?

Hocam 1755369226 Peki ne demem lazım değişim için
  10. A

26 ağustosda dönmüş olucam ama şuan istanbulda değilim ve tatildede oynamak isterim biraz 1755364260 Yada performans olarak çok bir fark yoksa ve beni uzun ömürlü üzmicrk ise ktc de alabilirim sizin önerdiğiniz
  11. A

O konuları okudum ondna sonra bu kararı aldım ama brnim sıkıntım ben bunu 2. El aldı 4300tlye satıcı anlayışlı biri ama onu çok yormak istemem 4000tl teklif geldi şuana kadar 2 tane 300tlme kıyıp 4000tl ye satsam ve dediğiniz aoc 24G42E monitörünü alsam sizce değermi 1755364125 Okullarda...
  12. A

Bir kaç ay daha var bilmiyorum sorun model olan monitör lerden aoc 27g2sp 24 inç hali
  13. A

Peki bendede bu sorunlu panelli aoc monitör var ölü piksel ghosting 24 inç olandan bazıları durdurk yere çızgi fln oluştu diyor o model ile ilgili sizce değiştiriyimmi monitörü satıp
  14. A

İyiymiş ama biraz pahalı önerdiğinizde arada kaldım
  15. A

Piyasaya yemi çıkan onlien oyunlar işte repo, backrooms, peak, bazen similator ve korku oyunları 1755340221 Peki hocam va niye ıps ten kötü normalde Birde şu monitörü önermiştimiz ıps te AOC 24G42E 24 sizce hangisi
  16. A

Genelde co-op yada hikaye fps çok oynamıyorum 1755339340 Genelde co-op yada hikaye fps çok oynamıyorum
  17. A

5-6k bir bütcede ıps yada va alıcam kaliteli va paneller de ıpsden daha yiyi diyorlar kaliteli sorunsuz uzun ömürlü va panele sahip bir monitör önerebilir misiniz? 1080p
  18. A

Monitör önerisi 1080p

Yok vidalar değil vidalar aynıdır akakçe linkindeki aoc ile sizin monitörün arka kasası farklı
  19. A

Monitör önerisi 1080p

Arkadı farklı gibi
  20. A

Monitör önerisi 1080p

Sağolun hocam çok makbule geçti
Geri