Basit bir kontrolcü olsun yete bir tek 120mm sıvı soğutucuyu takıcam 3 pin 5 v dişi girişi var ona göre bir uc lazım kumandalı olursa iyi olur anakartta 12v 4 pin erkek uc var anakarta bağlanmasına gerek yok ama 500 tl civarı bütcem bar
Servis ile ilgili çok bilgim yok, hocam ondan danışıyorum size zaten böyle çıkışmanızada gerek yok bilmiyorum normal haliniz mi ama biraz agrasifli bir yazı algıladım
Pardon hocam unutmuşum konuya odaklandım da biraz
1755415361
Peki satıp ktc almak sizce mantıklımı
1755415528
Hocam forumlarda açılan konularda bu modelli monitörlere sahip bazı kişiler durduk yere monitörde çizgi oluştığunu kapandığımı söylediler, bende onlara dayanarka aynı sıkıntıyı yaşamal...
Garantisi devam eden 2. El aoc 27g2sp modelli bir monitör aldım hiç bir sıkıntısı yok ölü piksel vesayre @İsimbulamajim hocam aoc yetkili servisinden değiştirmemi söyledi aoc 25G3ZM modeli ile çünkü sağlam bir model değilmiş, aoc servisi ile bilgisi olan varmı onlara ne söylemeliyim değiştirmerk...
26 ağustosda dönmüş olucam ama şuan istanbulda değilim ve tatildede oynamak isterim biraz
1755364260
Yada performans olarak çok bir fark yoksa ve beni uzun ömürlü üzmicrk ise ktc de alabilirim sizin önerdiğiniz
O konuları okudum ondna sonra bu kararı aldım ama brnim sıkıntım ben bunu 2. El aldı 4300tlye satıcı anlayışlı biri ama onu çok yormak istemem 4000tl teklif geldi şuana kadar 2 tane 300tlme kıyıp 4000tl ye satsam ve dediğiniz aoc 24G42E monitörünü alsam sizce değermi
1755364125
Okullarda...
Peki bendede bu sorunlu panelli aoc monitör var ölü piksel ghosting 24 inç olandan bazıları durdurk yere çızgi fln oluştu diyor o model ile ilgili sizce değiştiriyimmi monitörü satıp
Piyasaya yemi çıkan onlien oyunlar işte repo, backrooms, peak, bazen similator ve korku oyunları
1755340221
Peki hocam va niye ıps ten kötü normalde
Birde şu monitörü önermiştimiz ıps te AOC 24G42E 24 sizce hangisi
5-6k bir bütcede ıps yada va alıcam kaliteli va paneller de ıpsden daha yiyi diyorlar kaliteli sorunsuz uzun ömürlü va panele sahip bir monitör önerebilir misiniz? 1080p