Mailler 14'unde gelmis gonderildi diye tek tek baktim ama ucak varir bilgileri silinmis teslim edildikten sonra. Ucak hangi gun inmis goremiyorum suan. Kalkislari 12-13 ocak olarak gozukuyor.
10-14 Ocak arası vermiş olduğum 6 sipariş az önce geldi. 36TL'ye satılan nebulazatorde geldi. Tıbbi cihaz sayarlar gönderilmez yazılmıştı geçmiş gümrükten. Siparişlerimin 4 tanesi 2li olarak birleştirilmiş olarak geldi Aras'tan.
Ablamın Amazon yurtdışı siparişi 31 Aralık'ta gelmiş gümrük kabulü 14 Ocak'ta olmuş gümrük çıkış 17 Ocak'ta. Bide gümrükten çıkmış ürüne 30€ üstü diye mesaj gelmiş.
Elde Taşınabilir Ultrasonik Nebulizatör az önce sipariş geçtim tek sipariş edince 36₺'ye geliyor.
https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lUn8s401KVL_8&localcountry=TR&url_from=GM75815650504
Yoğunluktan kargolar gümrüğe daha erken gelebilir. Hala denenebilir gibi. Ben bunu duzeltmislerdir. Daha doğrusu yazılım ekiplerinin biraz kalitesi düşük olduğu için denedim. Emin olun olmasına daha çok şaşırdım. :D
Mail acma ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar mevcut gmailinize . eklerseniz sistem kabul ediyor ve gmaile göre bu mail adresi sizin mailinize ait zaten. Yani yeni mail hesabı açmanıza gerek yok. [email protected] yerine [email protected] yazsanizda mailler [email protected]'a gelir. Denedim Shein...