Arama sonuçları: *

1. R

Shein indirimli ürünler

Shein'den verdigim son siparislerin ucagi kalkmis. Konunun sonuna geldik gibi. Gamesir X5 Lite az once geldi bu arada.
  2. R

Shein indirimli ürünler

10-13 Ocak arasi vermisim. 10 ocak oncesi 3 siparis vermisim 3'ude ortalikta yok.
  3. R

Shein indirimli ürünler

Mailler 14'unde gelmis gonderildi diye tek tek baktim ama ucak varir bilgileri silinmis teslim edildikten sonra. Ucak hangi gun inmis goremiyorum suan. Kalkislari 12-13 ocak olarak gozukuyor.
  4. R

Shein indirimli ürünler

14'unde gonderildi bilgisi gelen 7 siparisim bugun geldi.
  5. R

Shein indirimli ürünler

Ben bunu 13'unde siparis ettim geldi bugun. 10 ocak oncesi siparisler garip bi gecikme yasiyor gibi.
  6. R

Shein indirimli ürünler

Nebulizatör. Su koyup denedim evde xiaomi'nin alt markasina ait olan vardi. Ona kiyasla malzeme kalitesi bi tik dusuk ama cikan buhar yeterli...
  7. R

Shein indirimli ürünler

Kalan siparislerimden 1'i haric hepsi aras'a gecmis. 22'sinde teslim gozukuyorlar.
  8. R

Shein indirimli ürünler

https://tr.shein.com/Elde-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Ultrasonik-Nebulizat%C3%B6r,-T%C4%B1bbi-S%C4%B1n%C4%B1f-Yeti%C5%9Fkin-ve-%C3%87ocuk-Ev-ve-D%C4%B1%C5%9F-Mekan-Kullan%C4%B1m%C4%B1na-Uygun-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-Nebulizat%C3%B6r-p-83495527.html
  9. R

Shein indirimli ürünler

10-14 Ocak arası vermiş olduğum 6 sipariş az önce geldi. 36TL'ye satılan nebulazatorde geldi. Tıbbi cihaz sayarlar gönderilmez yazılmıştı geçmiş gümrükten. Siparişlerimin 4 tanesi 2li olarak birleştirilmiş olarak geldi Aras'tan.
  10. R

Shein indirimli ürünler

700TL civarında dedi.
  11. R

Shein indirimli ürünler

Ablamın Amazon yurtdışı siparişi 31 Aralık'ta gelmiş gümrük kabulü 14 Ocak'ta olmuş gümrük çıkış 17 Ocak'ta. Bide gümrükten çıkmış ürüne 30€ üstü diye mesaj gelmiş.
  12. R

Shein indirimli ürünler

10 ocakta aldığım bir kargo geldi 8-9 ocaktaki kargolardan ses yok. Kargo içeriği 7li elmas uç seti ile 500 adet cırt kelepçe.
  13. R

Shein indirimli ürünler

https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lUZklpmy70S_8&localcountry=TR&url_from=GM75815650504
  14. R

Shein indirimli ürünler

Pille çalışıyor piller içinde yok. Direk adaptöre bağlı olarakta çalışıyor olması lazım. Gümrükte kalmasını gerektirecek başka bir durum var mı?
  15. R

Shein indirimli ürünler

Gizli sekmeden hesabı aç kuponlar gelir
  16. R

Shein indirimli ürünler

Elde Taşınabilir Ultrasonik Nebulizatör az önce sipariş geçtim tek sipariş edince 36₺'ye geliyor. https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lUn8s401KVL_8&localcountry=TR&url_from=GM75815650504
  17. R

Shein indirimli ürünler

Yoğunluktan kargolar gümrüğe daha erken gelebilir. Hala denenebilir gibi. Ben bunu duzeltmislerdir. Daha doğrusu yazılım ekiplerinin biraz kalitesi düşük olduğu için denedim. Emin olun olmasına daha çok şaşırdım. :D
  18. R

Shein indirimli ürünler

Mail acma ile ilgili problem yaşayan arkadaşlar mevcut gmailinize . eklerseniz sistem kabul ediyor ve gmaile göre bu mail adresi sizin mailinize ait zaten. Yani yeni mail hesabı açmanıza gerek yok. [email protected] yerine [email protected] yazsanizda mailler [email protected]'a gelir. Denedim Shein...
  19. R

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Benim sepette ama stok gelmedi alamadim daha
  20. R

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Sari sitede bir ilanda "Stok 5 adet Gri ve Mavi renk mevcuttur." soyle bir ibare mevcut cok ise yaramamis gibi
Geri