Arama sonuçları: *

1. U

PerlaStays Tadilatlar İçin Sponsor Arıyor!

12-19 Eylül 2025 arası 2 aile Girne – Kıbrıs’ta bir tatil planlaması yaptık. AirBnb üzerinden PerlaStays rumuzlu kullanıcının evine talip olduk ve kiralamasını gerçekleştirdik. Eve ulaştığımızda ev sahibesi karşıladı. Sıcak ve samimi bir karşılama olduğunu kabul etmemiz gerekir . Konakladığımız...
  2. U

Tulpar oto dolandırıcıdır

https://www.sikayetvar.com/tulpar-oto-yedek-parca Çok büyük vurdu adamlar bir haftada. Lanet olsun ki hiç bir sistem , hiç bir yargı mercii , hiç bir kurum ya da kuruluş müdahale edemedi. O kadar uyarmaya çalışmamızın sonu da , vay efendim karalama mı yapılıyor burada oldu. Bu memleketi derhal...
  3. U

ben aynı gün e-imza ile yapmıştım vatandas.uyap.gov.tr adresi üzerinden. Ancak savcılık süreçleri - hele ki adli tatilde - çok yavaş ilerler. Bizim elimizden gelen tek şey de yazık ki burası üzerinden mağdur sayısını azaltmak . Bizim özelimizde giden gitti. Rakamlar görece az olduğu için kimse...
  4. U

bu kadar insanın işi gücü yok karalama kampanyası mı tertipleyecek. Herkesin aynı anda üye olması da farkındalık yaratılmış olması . Bir vesile ile dolandırıcı mı olup olmadığını sorgulamayı akıl eden olursa , çıksın gelsin gerçek nihai tüketici deneyimini gördün kaygısı . Ne kadar dolandırıcı...
  5. U

yok kesin dolandırıcılar. Benim eft yaptığım adam İbrahim Şirvan , sizin havale yaptığınız adam Mehmet Gündoğdu . IBAN Çözümleme diye bir site var. https://hesapno.com/cozumle_iban buraya yazın EFT Yaptığınız hesabın hesap bilgilerine ( Banka şube vs. ) ulaşabilirsiniz. Bu hesap sahipleri...
  6. U

bir ihtimal daha önceki domain sahibi bu adamlar. Aktif olan site yakın tarihte alınmış . Adamlar gözü boyayacak her şeyi yapmışlar. Kartla ödeme yapmak kısmına izin vermiyor site. Ama kart bilgilerini hafızaya almadıkları anlamına gelmiyor bu durum da . Bunlar kötü günlerimiz, daha kötü...
  7. U

TULPAROTO.COM DOLANDIRICIDIR

Arkadaşlar TULPAROTO.COM adresinde piyasa fiyatlarının yarı fiyatına sözde ürünler satılıyor . Mağdur sayısı binlerce . Sakin ama sakın bu siteden alışveriş yapmayın. Aynı konu https://forum.donanimarsivi.com/konu/tulpar-oto-dolandiricidir.1145123/ adresinde de işlenmiş. Birilerinin daha mağdur...
  8. U

Sizlere kolaylık olsun diye savcılık şikayeti dilekçesi örneğini aşağıda paylaşıyorum. Siz güncellersiniz. Bir de google da öncelikle yer alması ve daha fazla kişinin mağdur olmaması için bu başlığa bir destek atsanız (neyse usul ondan yapmanız ) faydalı olur. Hangi İlde Yaşıyorsanız Oranın...
  9. U

Benim ödeme yaptığım kişinin adı İbrahim Şiran idi ve hesap numarası da TR 39 0004 6000 0688 8000 5042 17
  10. U

Çağrı Merkezi olarak yazılmış olan 90 537 342 80 13 numaralı telefon aramalara yanıt vermiyor. Sitede vergi numarası olarak yazılmış 45250853204 numaraları MERSİS sorgulamasında karşılığı olmayan numaralar. Kayıtlı Elektronik Posta Adresi olarak yazılmış olan [email protected] adresi...
Geri