Arama sonuçları: *

1. U

Laptop ta amd mi intel mi

teşekkürler hocam bi inceliyicem. peki sen tercih yapsan hangi markaya yönelirdin
  2. U

Laptop ta amd mi intel mi

laptop almaya karar verdim 100k civarı bütçem var uzun süredir araştırma yapıyorum ama hala net bir sonuca varamadım şuanlık şu modellerden birini almayı düşünüyorum ama emin değilim hem marka açısından hemde cpu markası açısından çok farklı düşünceler var...
  3. U

100 000 tl civarı gaming laptop

laptopun donanımı iyi ama game garaj konusunda emin olamıyorum msi üretimi de olsa aradaki küçük farklar için daha az bilindik ve soğutmasının msi asus gibi markala göre daha kötü olan bi markayı almak mantıklı değil bence
  4. U

bütçeye göre değerlendiricem durumu. peki yükseltme yaparsak garantiden çıkmış olur mu
  5. U

2 slot olduğu için yani 8+8 olduğundan yükseltmek sıkıntı olur satmak vb durumlardan dolayı
  6. U

doğru diyosun 16gb ram için 11tl verilmez ama sonradan yükseltme yapamayacağım için ve 16gb ram bir yerden sonra yetersiz gelebileceği için bu modeli düşünmüştüm
  7. U

rami daha düşük sadece ekran yönünde daha iyi benim harici bir monitörüm olduğu için hz değeri benim için çokta önemli değil 1756133356 yanlış bakmışım ekran farkı yokmuş
  8. U

teşekkür ederim bende zaten bütçemi zorlayamassam bu laptopu almayı düşünmüştüm ama eğer bütçeyi zorlama durumu olursa...
  9. U

çok güçlü bir işlemci olduğunun farkındayım ama yeni çıktığı için tam bir bilgi sahibi değilim o yüzden emin olamadım ve sordum
  10. U

hocam 55w tdp böyle bir sisteme düşük değil mi?
  11. U

2. el almayı düşünmüyorum 5070 ti lı bir laptop önerme şansın var mı 1756124666 https://www.hepsiburada.com/msi-vector-16-hx-ai-a2xwig-090xtr-intel-core-ultra-9-275hx-16gb-1tb-ssd-rtx5080-freedos-16-qhd-240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00008ILF1N mesela bu laptop nasıl?
  12. U

100k civarı bir bütçem var ve bir gaming laptop almak istiyorum. Masaüstü istmememin sebebi üniversite okuyacağım için taşınabilir olması lazım. Laptoplara baya baktım ve asla bir karar veremedim o yüzden sizlerden yardım istiyorum. Kriterlerim içerisinde excalibur ve monster laptopları...
  13. U

Scyrox v6 mouse alınır mı

teşekkür ederim değerlendiricem
  14. U

daha çok fps tarzı oyunlar oynuyorum benim için verdiğim parayı çıkartması önemli yani uzun yıllar kullanmak istiyorum mouseu . 1. sorum: mouseun bir kroniği var mı. 2. sorum: mouse elde dandik bir hissiyat bırakıyor mu veya kolay kırılabilecek bir plastikten mi yapılmış. 3. sorum: mouseu...
  15. U

Benim tutuşum palma daha yatkın olduğu için v6 tercih etmeyi düşündüm sizce ne yapmalıyım
  16. U

3000 tl civarı bütçem var ve claw ,palm arası mouse tutuş şeklim var ben bu bütçede bana uygun en iyi scyroxun v6 modelini uygun buldum kullanan varsa mouse un bir sorunu var mı yada başka önerebileceğiniz bir mouse modeli varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
Geri