Arama sonuçları: *

1. B

İkinci el parçalarla bilgisayar toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Tabii ki hazır sistem almak daha mantıklı zaten hani internette de çok var işte ikinci el olsun sıfır olsun ama hani dediğim gibi yani bilgisayar parçalarından hiç anlamadığım için yani adam işte 16 GB RAM koymuştur ne bileyim başka özellikleri de vardır bilgisayara aldığım zaman hani beni...
  2. B

Oyuncu ekipman önerir misiniz?

Çok teşekkur ederım hepsını tam anlamadım galıba malım .d ama klavye tercıhını begendım akkoyu cok onerdıler onun dısında mouseda guzel cok tesekkur ederım 1755129296 10 hocam
  3. B

Oyuncu ekipman önerir misiniz?

Bir mouse bir klavye (mouse pad) bide klulaklık hepsini kablosuz istiyorum oyun oynamak için ekipmana ihtiyacım var orta bütçeli üzmicek fps oyununu rahat oynatıcak kalıtelı ekipmanlar önerir misiniz? wraithin ürünleri çok hosuma gıdıyor cok premıum gozukuyor gercekten marka konusunda kararsızım
  4. B

İkinci el parçalarla bilgisayar toplamak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Herkese merhaba 20 yaşındayım bu zamana kadar hiç bilgisayarım olmadı bilgisayar parçalarındanda pek anlamıyorum açıkçası donanım arşivinin 2. El pc toplama videolarını ızledım ve cok mantıklı geldı butcem 10 15 arası fps oyunları oynuyorum ınternet kafede gta forza asetto corsa ets hıbı oyunlar...
Geri