Arama sonuçları: *

1. K

Ramlerimin kaç mhz ye kadar çıkabildiğini bilmiyorum

hayır hayır biosdan değiştirmeyi biliyorum ama ramler kaça çıkabilir onu bilmiyorum
  2. K

maalesef . sadece yukarıda yazdıklarımı biliyorum
  3. K

Demek istediğim şu ki ramlar fabrika çıkışı kaç mhz olduğunu bilmiyorum . Anakartımda yüksesk desteklediği için mhz yükseltmek istiyorum ama ramlerimin kaça kadar çıkabileceğini nerden oğrenebilirm . Ramler G.SKİLL TRİDENT Z 2×8=16 GB hatta renkleride kırmızı gri . rgb değil. Bilenler...
  4. K

Samsung 980 Pro 500GB m2 ssd vaad edilen değerin altında hız veriyor nedeni ne olabilir?

yani başka bir sorun yoktur değilmi.sadece buysa teşekkür ederim
  5. K

Samsung 980 Pro 500GB m2 ssd vaad edilen değerin altında hız veriyor nedeni ne olabilir?

Yaklaşık 5 gün önce samsungun 980 pro modelini aldım ve Z270 carbon pro gaminh anakartıma taktım ancak bana vaad edilen okuma/yazma hızı 6900mb/5000mb olmasına rağmen test yaptığımda 3500mb/2500mb alıyorum .Nedeni ne olabilir.Testleri Samsung magician ve cyristialdiskmark üzerinden yaptım
  6. K

gtx 1050ti gaming x ile display porttan görüntü alamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim

aslında aynı bilgisayar ama sadece ekran kartına arkadaşımın 1070 ti ını taktım 1607927488 olabilir.Ben en iyisi MSİ ı arayayım
  7. K

gtx 1050ti gaming x ile display porttan görüntü alamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim

aslında bilgisayar aynı ama ekran kartı olarak arkadaşımın 1070 ti ını taktım öyle verdi görüntü
  8. K

yukarıda yazdığım gibi:aynı kablo ile ve aynı monitör ile başka bilgisayarda görüntü verdi
  9. K

en kötü msi müşteri hizmetlerini arayacağım
  10. K

1607926373 aynı kablo ile ve aynı monitör ile başka bilgisayarda görüntü verdi
  11. K

hdmı dan görüntü alıyorum zaten ama başka bir ekranım ona hdmı yazduğım monitöre displaty port bağlamak istireum çünkü diğer ekranda display port yok
  12. K

Herkese iyi günler.Ekran kartım MSI GEFORCE GTX 1050 TI GAMING X 4G 4GB GDDR5 128bit , Monitörüm ASUS TUF GAMİNG VG249Q 144Hz 1ms , ancak display port ile görüntü alamıyorum. GTX 1050ti display port ile görüntü sıkıntısı herkes de varmı yoksa bendim kartımda bir promlemmi var acaba. Bu...
Top Bottom